Wie is Alexis Ren?

Alexis Ren is een social media-persoonlijkheid en model, die tijdens haar carrière een behoorlijke following heeft weten te vergaren. Zo heeft ze inmiddels meer dan 6.6 miljoen volgers op haar Instagram. Het is dan ook een vrouw die er mag wezen. Als model heeft ze in verschillende bladen gestaan. Zo riep het Amerikaanse Sports Illustrated haar uit tot Rookie of the year in hun badpakken editie en stond ze een aantal keren op de cover van Maxim Magazine.

Veel mensen kennen haar ook van de relaties die deze blondine had met andere influencers. Zo probeerde zij verschillende #couplegoals te halen met de surfer en Instagram-bekendheid Jay Alvarez en legde ze het vorig jaar aan met de acteur Noah Centineo. Maar helaas voor beide heren is deze vierentwintigjarige blondine inmiddels weer vrijgezel.

De work-out van het Instagram model

Om in shape te blijven heeft deze dame een flinke fitness routine en een korte work-out deelde zij met het internet. Check het hieronder:

 

Dit is een work-out waar menig huikskamer-atleet het warm van gaat krijgen, hoewel dit natuurlijk ook door haar legging kan komen.

De oefeningen die zij onder andere doet zijn: Sit-ups, knee touch crunches, heel touches, bicycle crunches en reach through crunches. Wanneer je met enig regelmaat deze video aanzet om haar te volgen, kom jij misschien ook weer in shape. Succes!

Check hieronder nog een paar foto’s van het prachtige Instagram model Alexis Ren:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Ren (@alexisren)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Ren (@alexisren)