Lil Kleine heeft het goed voor elkaar

De 26-jarige Jorik Scholten alias Lil Kleine verovert steeds maar weer de hitlijsten wanneer hij een nieuw album dropt. Maar hij doet meer dan dat. Kleine is er namelijk niet vies van om te showen met zijn geld en met zijn dure spullen.

Niet alleen staat zijn prachtige auto vaak op de foto, ook laat hij vaak zien welk horloge hij draagt. Gelukkig maar, anders zouden we geen idee hebben welke klokjes hij allemaal in zijn kast heeft liggen.

De luxe horloges van Lil Kleine

Laten we beginnen met het feit dat Lil Kleine van diversiteit in zijn horlogecollectie houdt. De meeste zullen hem toch echt wel zien als een Rolex-lover, maar dat is niet het enige merk waar hij gek op is. Het gaat namelijk om een lading Richard Mille, Patek Philippe en Rolex-horloges.

Hij heeft een tijd een Rolex Day Date gehad, compleet in het champagnegoud van ruim 40.000 euro. Dan heeft hij een aantal Richard Mille horloges in de collectie, waarvan één de RM 010 met een prijskaartje van 86.000 euro wanneer je hem nu wilt kopen. En misschien wel het duurste klokje van de horlogecollectie van Lil Kleine is de Patek Philippe Nautilus Jumbo, met een waarde van een kleine 100.000 euro.

In een filmpje op zijn Instagram-stories was te zien dat hij behoorlijk wat van zulke horloges in een soort van horloge-muur had hangen. We zagen daar heel vaak een Richard Mille model hangen en we keken naar een prachtige verzameling Rolexen. Dat de collectie een waarde heeft die hoger dan 1 miljoen is, kunnen we dus wel aannemen. Echter lijkt het sterk dat hij al deze bedragen heeft afgetikt. Hoogstwaarschijnlijk zitten er een paar leuke deals en samenwerkingen tussen.

Nog meer dure producten

Overigens investeert Lil Kleine niet alleen in luxe horloges. Zo heeft hij een prachtige Mercedes G63 AMG in zijn garage staan. Ook heeft hij een grote woning op de Prinsengracht waarvoor hij €2.350.000 heeft neergelegd. Hij houdt zijn geld trouwens niet allemaal in zijn eigen zak: als uitnodiging voor zijn show gaf hij een aantal gastartiesten een Rolex ter waarde van 7.000 euro en koopt hij regelmatig een mooi sieraad voor zijn vrouw Jaimie Vaes.

View this post on Instagram

Mood.

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on