Met de kleine op komst was het tijd om zijn feesthuis inclusief champagne muur vaarwel te zeggen. Hij had behoefte aan wat groters, want een baby moet wel de ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Het pand dat hij vaarwel zegt stond aan de Kerkstraat, dat hij nu in de verkoop heeft staan voor een schamele 9 ton. Omdat Lil Kleine een echte Amsterdammer is, gaat hij natuurlijk niet zijn geliefde stad achter zich laten.

Lil Kleine

De nieuwe woning van Lil Kleine

Voor zijn nieuwe stulpje heeft hij maar liefst 2.3 miljoen op tafel gelegd. En voor dat geld krijgt hij een sensationele dubbele benedenwoning. De woning beaamt maar liefst 344 vierkante meter aan woonoppervlakte. Dit is dus verdeeld over twee verdiepingen, waarin liefst 3 slaapkamers en 2 badkamers verborgen zijn.

Omdat Jorik zijn liefde voor luxe niet uit de weg gaat en hier graag mee pronkt, mag een eigen gym en sauna in dit optrekje niet ontbreken. Ook voor zijn sicke G-wagon moet natuurlijk ruimte zijn, daarom zit er ook een garage in het pand. Omdat een beetje ontspanning op z’n tijd ook zeker gewaarborgd moet blijven, zit er ook nog eens een bioscoop in. Hij heeft dit luxe onderkomen dan ook dubbel en dwars verdiend! Laat hem dan ook maar lekker pronken met al zijn luxe, want hij komt van nul en stiekem genieten wij er allemaal van. Laat die Hollandse nuchterheid maar achterwegen.

Lil Kleine 1921_lilkleineprinsengracht-24 1921_lilkleineprinsengracht-17 1921_lilkleineprinsengracht-11 1921_lilkleineprinsengracht-10 1921_lilkleineprinsengracht-06

Dit zieke onderkomen was zijn geld dubbel en dwars waard. Maar hij had een moeilijke kuze, want ook deze brute panden in Amsterdam stonden te koop!