Bibi Breijman is bekend van Oh, Oh, Cherso

Het is way back, maar daar begon het allemaal toch echt. Bibi Breijman raakte bij het grote publiek bekend als Kaboutertje in Oh, Oh, Cherso. Tijdens deze reality-serie maakte zij samen met een groep Haagse jongeren Chersonissos onveilig en zagen we de feestbeest in haar naar boven komen. Maar door de jaren heen heeft zij ook een andere kant van haarzelf laten zien en sindsdien heeft zij een meer volwassen imago gekregen.

Bibi Breijman
Foto via instagram: Bibi Breijman

Bibi Breijmans Youtube kanaal

Na haar deelname aan Oh, Oh, Cherso hebben wij Bibi in verschillende andere programma’s kunnen zien. Zo heeft zij deelgenomen aan roadtrippers en zong zij in de blind auditions van The Voice of Holland, waar haar partner Waylon nu in de jury zit. Ook zagen wij hoe zij tijdens haar deelname aan het tv-programma Het Perfecte Plaatje aan de slag ging met fotografie. In 2015 besloot zij mode en beauty video’s op Youtube te plaatsen en dit deed ze niet zonder succes, want al snel kreeg zij veel volgers.

Foto via Instagram bibibreijman

Bibi is de partner van zanger Waylon

In 2017 liep zij in het programma It Takes 2 de zanger Waylon tegen het lijf. De twee zongen in het tv-programma een duet met elkaar. Daarna sloeg de vonk over en sindsdien hebben zij een relatie. Doordat ze de afgelopen jaren druk is geweest, heeft zij ook te maken gehad met burn-out klachten. Hierdoor was zij genoodzaakt om het een tijdje rustiger aan te doen. Daardoor verscheen zij minder vaak op tv en maakte zij minder video’s voor Youtube. Maar inmiddels is ze weer helemaal terug en werkt ze aan haar eigen muziekcarrière.

Bibi Breijman
Foto via Instagram: bibibreijman

Geniet hier van nog een paar foto’s.

Instagram Bibi Breijman
Foto via Instagram: bibibreijman
Bibi Breijman
Foto via Instagram: bibibreijman
Foto via Instagram: bibibreijman