Wat vinden vrouwen lekker in bed?

Terwijl sommige vrouwen je precies zullen laten weten wat ze lekker vinden in bed, vinden anderen het moeilijker om uit te drukken wat ze willen, wat alles moeilijker maakt. Het blijft voor ons mannen toch echt een mysterie af en toe.

Dus wat vinden vrouwen nou echt lekker in bed? Wij hebben een aantal punten op een rij gezet zodat jij goed in bed wordt.

1. Het beste voorspel begint buiten de slaapkamer

Het begint en eindigt niet in de slaapkamer. Doe je best om gedurende de dag seksueel te communiceren, vooral als jullie plannen hebben om elkaar die avond te zien. Stuur een spannende sms rond lunchtijd, iets wat vrouwen lekker vinden. Laat je partner weten dat je op die manier aan haar denkt, zelfs als jullie niet samen zijn.

wat vinden vrouwen lekker in bed

Als het romantisch aanvoelt, voelen vrouwen zich romantisch. Voor vrouwen vertaalt de fysieke opwinding zich niet in mentale opwinding, en vrouwen hebben beide nodig voor een goede tijd.

2. Neem de tijd

Teasing. Tenzij je voor een vluggertje gaat (iets wat vrouwen volledig steunen), hoe langzamer je gaat of hoe meer tijd je neemt voordat jullie het doen, hoe beter. Bovendien is een man die ongeduldig overkomt een grote turn-off. Dus ga niet meteen de slaapkamer in! Vrouwen worden niet als een kraan aangezet, het is een proces en daarvoor moet jij als man de tijd voor nemen.

3. Maak ook geluid

Mannen vinden het heerlijk als vrouwen geluid maken, maar ze doen het zelden zelf. Het is voor vrouwen geweldig als mannen ook gewoon geluid maken of zelfs vloeken vanwege het plezier tijdens de daad. Zo laat je zien dat jij er van houdt, wat haar nog meer in de mood brengt.

4. Kleed haar langzaam uit

Kleed haar langzaam uit om dingen spannender te maken. Wat sommige vrouwen echt willen, is langzaam als een cadeautje worden uitgepakt. Dat jullie zelf jullie eigen kleren uit doen is echt middelmatig.

5. Kijk haar aan 

Het geheel is veel, veel fijner als het intiem is. Het voelt zo veel gepassioneerder aan en dat is een enorme turn-on. Je moet af een toe wat langzamer gaan.

wat vinden vrouwen fijn tijdens het vrijen

Zoenen and oogcontact gedurende is een must. Hoe meer vrouwen zichzelf kunnen verliezen in het moment en kunnen genieten van wat hun man hen aandoet, hoe beter.

6. “Don’t Stop”

Als ze zegt “don’t stop”, dan betekent dat ook écht don’t stop! Niet de snelheid, niet het ritme, niks. Moraal van het verhaal: “don’t stop” betekent precies dat.

7. Zij moet ook tevreden zijn

Als mannen hun hoogtepunt bereikt hebben, is dat het einde. Zorg ervoor dat zij ook tevreden is. Concentreer je niet op het doel (jouw orgasme), het gaat gebeuren en geloof dat als je de tijd neemt, het eindresultaat de moeite waard zal zijn. Alleen omdat jij klaar bent, wil nog niet zeggen dat zij dat ook is.

8. Naspel is ook een ding

Naspel! Zelfs al doe je aan een vluggertje zonder veel passie, dan zijn knuffels en een kus voordat je in slaap valt de beste manier om ervoor te zorgen dat ze naast je ligt met een glimlach op haar gezicht.

9. Doe het buiten de slaapkamer

Mensen doen het op vakantie vaker dan thuis. Natuurlijk genieten we niet allemaal van de luxe om te kunnen reizen waar en wanneer we maar willen. Begin dus klein.

wat willen vrouwen in bed

Doe het in de woonkamer. Of probeer eens de beste standjes onder de douche uit. Kleine veranderingen in de routine kunnen een enorme impact hebben op jullie houding.

10. Humor 

Humor haalt de druk weg van, nou ja, vrijwel alles. Alles in de slaapkamer hoeft echt niet zo serieus te zijn. Het is net alsof wanneer we onze kleren opzij gooien, ons gevoel voor humor ook wordt weggegooid. Goed lachen kan de intimiteit verbeteren en een deel van de druk verlichten die je voelt om te presteren. Dit maakt het gemakkelijker om spontaan te zijn en van het hele gebeuren te genieten.