De beste tips voor Sexting

Tip 1: Sexting moet wel naar de juiste persoon – maak geen blunder

Let hier als-je-blieft goed op. Hoe vaak hoor je niet dat iemand zijn pikante berichtje naar zijn baas of moeder heeft gestuurd? Dit wil je natuurlijk zelf niet overkomen. Check dus altijd goed het contact voordat je het dirty talk berichtje’ verstuurt. Een foutje zit in een klein hoekje…

Tip 2: Bouw het rustig en geleidelijk op 

Je wilt je vriendinnetje niet gelijk afschrikken. Bouw de berichtjes dus rustig op. Op deze manier kom je erachter hoever je kunt gaan, zonder dat jouw relatie gevaar loopt.

Tip 3: Pas op met alcohol en sexting

Alcohol en texting is sowieso vaak geen goed idee. De volgende ochtend word je wakker met de gedachte “WAT HEB IK GEDAAN?!?!”. De boodschap kan namelijk anders overkomen omdat ej hte bjvorbeedl neit heelemal gooed gesgreven hetb. Hetzelfde verhaal bij sexting. De kans dat je het naar de verkeerde stuurt (zie tip 1) is ook groter. We weten dat het verleidelijk is als je in je bed ligt na het stappen om een berichtje te sturen, maar wij hebben je gewaarschuwd.

sexting man man

Tip 4: Sexting is geen eenrichtingsverkeer

Als jij de enige bent die spannende berichtjes stuurt, dan kan je er beter mee ophouden. Wanneer zij er niet of nooit op reageert dan is het voor jou niet bepaald spannend. Dit kun je natuurlijk wel te sprake brengen.

Tip 5: Houd het onvoorspelbaar

Als je steeds met dezelfde berichtjes komt gaat dit opgeven moment vervelen. Net als mannen willen vrouwen variatie. Dus hou het onvoorspelbaar. Bij sexting gaat het om elkaar verrassen met spannende berichtjes, als het verrassende eraf is kan de pret er ook snel vanaf zijn.

Tip 6: Stuur een sexy foto

Er is maar één ding leuker dan een sexy berichtje, namelijk een sexy foto. Vrouwen houden van plaatjes en ze worden helemaal blij als er een man op staat die zij aantrekkelijk vinden. Heb je het lef om een foto te sturen, let er dan op dat je nooit een foto stuurt met je gezicht erop. Je weet namelijk nooit wat er met de foto gaat gebeuren. Ook al vertrouw je iemand volledig, je weet nooit waar hij terecht komt als jullie relatie voorbij is. En stel dat je telefoon gestolen wordt, of je aan je moeder je vakantiefoto’s laat zien. Gewoon niet doen, je bespaart jezelf een hoop ellende.

Tips 7: Vermijd grof taalgebruik

Natuurlijk is er een groep vrouwen die dit wel leuk vindt, maar een grotere groep dus totaal niet. En dit weet je niet van te voren. Dus hou het netjes en bewaar je grove praatjes voor jezelf totdat je 100% zeker weet dat het gewaardeerd wordt aan de andere kant. Ook al werd het misschien goed bedoeld, je wilt niet dat je vriendin gillend wegrent.