Verspreid je mannelijkheid

Wat je natuurlijk wil bereiken wanneer je vrienden of vriendin je mancave betreden is dat ze weggeblazen worden door de mannelijkheid. Een ruimte waar geen plek is voor bloemtjes en bijtjes, maar smokey-bbq saus en ronkende motoren. Oke, dat laatste is misschien een beetje teveel van het goede, maar je snapt de boodschap.

Je wil een ruimte creëren waar jij je als man thuis voelt, een ruimte die bijna de status van heiligdom benadert voor jou en je vrienden. Om het wat makkelijker te maken hebben we wat inspiratie opgedaan voor de mancaves van deze wereld. Mocht je onze eerdere tip om een zeecontainer aan te schaffen al opgevolgd hebben, dan komen hier wat tips om ‘m in te richten.

Bij binnenkomst

Als je het goed wil doen, zorg er voor dat de toon is gezet zodra het bezoek binnen komt. Hoe je dat het beste kunt doen? Met een kapstok gemaakt van gebogen steeksleutels. Een hele simpele manier om je kapstok te maken, maar laten we eerlijk zijn: veel mannelijker gaat je kapstok niet worden. Als je er dan ook nog even bij vertelt dat je de steeksleutels met je eigen handen hebt gebogen, dan is het verhaal compleet.

Man Cave items MAN-MAN

Maak je toiletpapier supercool

Er zijn waarschijnlijk weinig zaken in het leven zo suf als toiletpapier (ja, ook met hondjes erop). De houders die je kunt kopen voor deze badboys zijn iets minder suf, maar nog steeds niet echt mancave-proof. Dat is met deze toiletpapier-houder wel anders. Een robuuste krat afgeschermd met een verroeste nummerplaat (liefst Amerikaans, een Nederlandse nummerplaat is niet moeders mooiste), is de perfecte opslagplek voor jou toiletpapier. Zeg nou zelf, dit ziet er toch gewoon tof uit?

Man Cave items MAN-MAN 2

Eenvoud

Om een plek of ruimte een vette uitstraling te geven hoef je niet heel veel rare dingen te doen. Vaak is de eenvoud juist goed en kom je op een simpele manier tot hele coole dingen. Een voorbeeld van deze eenvoud is je spiegel op het toilet. Het is misschien makkelijk om naar de plaatselijke woonmarkt te gaan en daar één spiegel te kopen, maar dat is dan weer té eenvoudig. Wij zijn fan van deze aanpak: vier handspiegels (zoals we die kennen van de Barbershops) naast elkaar en onder elkaar.

Man Cave items MAN-MAN 3

Nooit meer je bieropener zoeken

We hebben het allemaal wel meer dan eens meegemaakt: de bieropener is kwijt. Niets zo vervelend als het huis afstruinen met een koude rakker in je hand die je niet open kunt maken omdat de bieropener weg is. Gelukkig zouden wij mannen geen mannen zijn als we daar niet een hele inventieve oplossing voor hebben. Zie hier het antwoord op al jouw bieropener vraagstukken: de magnetische bieropener op je koelkastdeur.

Man Cave items MAN-MAN 4

Check zeker ook even de verschillende items hieronder voor nog meer inspiratie. Op deze manier zorg jij er voor dat je Man Cave ook echt helemaal klaar is voor alle avondjes bier, sport en bovenal: mannelijkheid.

Man Cave items MAN-MAN 5 Man Cave items MAN-MAN 6 Man Cave items MAN-MAN 7 Man Cave items MAN-MAN 8 Man Cave items MAN-MAN 9 Man Cave items MAN-MAN 10 Man Cave items MAN-MAN 11 Man Cave items MAN-MAN 12

Wil jij jouw mancave écht naar een hoger niveau tillen? Laat dan jullie eigen bierviltjes bedrukken zodat jij en je maten écht drinken in stijl.