1. Op het vliegveld

We zeggen op het vliegveld, maar daar valt het vliegtuig natuurlijk ook onder. Wat is er spannender dan een vluggertje met jouw geliefde op zo’n hoogte. De kans dat je gepakt wordt is wel groot, dus maak een snelle move. Een iets veiligere optie is daarom de toiletten op een vliegveld. Net voordat jullie op vakantie gaan nog even de spanning verhogen of een onvergetelijke vakantie samen goed afsluiten, het kan allemaal. Check hier hoe jij gemakkelijk bij de mile high club kan horen.

vluggertje snel seks man man

2. In een club

Jullie hebben al wat drankjes op en beginnen langzamerhand wat handtastelijker te worden. De eerste kus was al een paar uur geleden en na een lang maar goed gesprek kijkt ze je aan met die blik, die blik waarmee ze je goedkeuring geeft. Je mag. Jullie gaan de spanning opzoeken en de avond naar een ander niveau tillen.

3. De auto

Het is waarschijnlijk al wel eens vaker ter sprake gekomen, seks in de auto. De kans zit er dik in dat jij en je vriendin het zelfs al wel eens gedaan hebben. De auto is namelijk een van de populairste plekken om een vluggertje te hebben. Als jij de eigenaar bent van een klein autootje, denk je wellicht dat deze plek niet voor jullie is weggelegd, maar niets is minder waar. Seks in de auto moet je namelijk leren, net als dat je hebt moeten leren fietsen.

4. In je pauze

Jouw vriendin heeft de dag vrij genomen. Jij hebt vandaag een wat rustigere dag op het werk en kunt er daarom prima even tussenuit tijdens de lunch. Dit is het uitgelezen moment om op je fiets naar huis te scheuren en nog eens even snel onder de lakens te kruipen.

seks vluggertje spannend man man

5. Op je werk

Wil het toeval zo zijn dat jouw partner ook jouw collega is, dan hoef ik niets meer te zeggen. Maar voor de mannen die een oogje hebben op een collega is dit de uitgelezen kans. De eerste weken probeerde je een beetje te peilen of zij jou net zoveel zag zitten als jij haar. En dat bleek zo te zijn. En nu drie koffiedates verder, zit ze jou – steeds opvallender – te begluren vanachter haar bureau. Dit is je kans op een vluggertje met die sexy brunette.

6. In een trappenhuis

Met name bij hoge gebouwen nemen mensen de lift en zit de trap er eigenlijk enkel voor noodsituaties. Daarom is dit de uitgelezen locatie voor een quickie. Werk jij in een hoog gebouw of heb je een appartement op de bovenste verdieping, dan ben jij een kanshebber. Houd er echter wel rekening mee dat het trappenhuis vies kan zijn en daarom zijn er maar weinig standjes mogelijk.

seks sportschool vluggertje spannend man man

7. In de sportschool

Eerder vertelden we je dat maar liefst een kwart van de abonnees wel eens seks gehad heeft in de sportschool. Ga er maar vanuit dat geen uitgebreide vrijpartijen zijn, want de kans ontdekt te worden is natuurlijk gigantisch. Maar ondanks dat zijn er tal van opties en jij hebt echt wel eens gefantaseerd over die chick op de crosstrainer rechts van je. En als zij keer op keer haar sportbeha vergeet, dan ziet zij jou ook zeker wel zitten.

8. Op het strand

Vakantie is de plek voor seks, iedereen is vrolijk en je doet dingen die je normaal niet zou doen. Seks op het strand is er daar eentje van. Met de komst van de smartphone is de lol er wel een beetje af, want als je betrapt wordt dan sta je gelijk op het internet. Daarom raden wij je aan enkel laat in de avond het strand op te zoeken.

9. De keuken of badkamer

Zowel de keuken als de badkamer zijn plekken waar je jouw fantasie tot uitvoering kan brengen. Dit zijn plekken met tal van mogelijkheden en standjes die jij niet kunt beleven in de slaapkamer. En dat brengt ons direct bij de laatste plek: het bed.

seks keuken vluggertje vrouw man man

10. In bed

Zijn jullie moe of hebben jullie weinig tijd, maar hebben jullie wel zin om even samen te sporten, dan is de slaapkamer de uitgelezen locatie. Naast dat dit de meest comfortabele plek is, kun je daarna samen knuffelen en in slaapvallen. Of in het geval van weinig tijd, (douchen) aankleden en door.

Onthoud dat je vluggertjes niet van te voren plant, zo verliest het zijn oorspronkelijke doel en de spanning. En dit zijn 9 tekenen dat ze een trio wel ziet zitten.