Afterplay

Zijn jullie klaar met het voorspel en hebben jullie ook de seks tot een hoogtepunt weten te brengen of juist niet, dan is afterplay misschien wat voor jullie. Keer terug naar jullie favoriete van het voorspel en geniet nog even van elkaar. Is jouw partner al klaar gekomen, dan is de kans groot dat sommige plekjes extra intens aanvoelen. Dit is ook het moment om eens wat nieuws uit te proberen, een toy bijvoorbeeld. Er zit geen druk meer op en jullie kunnen samen lekker experimenteren.

Open de ramen en sluit de gordijnen

Het gevoel van een briesje wind op je blote huid en de kans dat de buren jullie horen, kan jou en je partner ontzettend opwinden. Zomers kan je dit zelfs naar een ander level te tillen, door bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin seks te hebben, de angst dat jullie ontdekt kunnen worden zorgt voor een enorme adrenaline boost.

jay alvarez seks tips man man

Krab op haar hoofd

De hoofdhuid heeft ontzettend veel zenuwuiteinden – dat is waarom je hoofdmassage bij de kapper ook zo chill is. En hoewel dit niet direct aan seks gelinkt is kan dit jouw partner opwinden. Laat haar maar weten dat je het lekker vindt wat ze doet als je orale seks ontvangt.

Gebruik ijsblokjes

Je verklaart ons vast voor gek met het koude weer van de afgelopen weken. Maar waar jij denkt dat ijsblokjes je koud maken, is dit helemaal niet zo. Zeker nu je verwarming lekker hoog ingesteld staat, kunnen icecubes jouw partner ontzettend heet en opgewonden maken. Ijs zorgt er namelijk voor dat het de juiste zenuwen triggered. Beweeg de blokjes langs haar heupen, naar haar dijen met je hand of met je mond. Even koud, maar genieten zal ze.

Verplaats naar de bank

De slaapkamer is tof en ligt misschien wel ideaal, maar er is niks mis mee om dit af te wisselen. Ga bijvoorbeeld voor de bank, een ideale plek, omdat deze lekker zacht is en je andere posities kunt doen dan in bed.

seks-voorspel-seksstandjes-uitproberen-MAN MAN

Glijmiddel

Vrouwen die glijmiddel gebruiken schijnen meer plezier uit hun seksleven te halen. Om deze tool juist te gebruiken, moet je zorgen dat je glijmiddel naast je bed hebt staan, zodat je de actie niet verstoort. Help haar vervolgens met het sensueel aanbrengen tijdens het voorspel.

Herleef jullie beste momenten

Seks fantasieën met elkaar delen klinkt geweldig in theorie, maar kan in werkelijkheid behoorlijk ingewikkeld zijn. Wil jij wel weten dat ze openstaat voor een trio met 2 mannen? En zit zij er wel op te wachten dat je jouw dromen vertelt? Daarom is het handig om met elkaar te praten over de momenten die jullie samen hebben meegemaakt. We bedoelen dan natuurlijk seks momenten: weet je nog die ene keer?

nieuwe seks standjes seks tips man man

Probeer een nieuw standje

Jullie hebben voor jouw gevoel alles geprobeerd, maar geloof me er zijn duizenden standjes en er zijn er echt nog wel een paar die jij nog niet ontdekt hebt. Wissel het af, switch it up, want dit is een heel belangrijk onderdeel om het spannend te houden. Ga op avontuur en is jullie inspiratie op? Kijk dan samen porno of gebruik andere tools om op nieuwe ideeën te komen.

Pauze

Wanneer heb je de beste seks? Juist ja, op vakantie. Maar helaas kun je niet altijd op vakantie en zit je vast aan een hele hoop verplichtingen. Maar wanneer je op vakantie bent, dan is je hoofddoel om te ontspannen. Om deze zelfde mindset te creëren moet je jullie focus verleggen. Dit doe je door alle afleiding uit de weg te doen. Voor de een is dat door een hotel te boeken, voor een ander door de zondag samen door te brengen en voor weer een ander door alle apparatuur tot 2 uur ’s middags met rust te laten en daardoor enkel elkaar te hebben.

Wat jullie ook nodig hebben, deze zaken zullen jouw seks leven een handje helpen. Probeer niet alles te gelijk, maar kijk wat bij jullie past en waar jij je in kunt vinden. Seks is het mooiste wat er is en je blijft altijd bezig.