Nou, het is zover hoor. Jij en je partner hebben een afgelegen parkeerplek gevonden. Ergens langs een weiland, waar enkel drie koeien kunnen meegenieten van jullie spannende activiteiten. Althans, je hoopt dat ze spannend worden. Tenzij je in een Maybach rond wordt gereden, kan het bedrijven van de liefde in een auto, of iets minder lieflijk, best als problematisch worden ervaren. Ongemakkelijke, onhandige standjes; harde voorwerpen (nee, niet inkoppen), zoals stoelen, een dashboard en een stuur. Daarom geven we hieronder een aantal tips om magnifieke seks te kunnen hebben in de gemiddelde vier-persoonsauto. Misschien maakt dit de rit iets gemakkelijker.

Standjes en posities

Ja, moet je nu op de bestuurdersstoel je ding doen of kies je voor back seat love. Het heeft allebei zo z’n voordelen. Check de volgende posities om seks in een auto makkelijker, fijner en leuker te maken.

De back seat

Dit is waarschijnlijk voor velen een bekend standje. Zowel de man als de vrouw kan hier de bovenpositie aannemen, liggend op de achterbank. Zorg dat je de voorste stoelen zo ver mogelijk naar voren zet. Dan kan je lekker afzetten. Dat worden jullie beide blij van. O, en nog een leuk weetje: met het missionaris-standje verbrand je de meeste calorieën. Toch mooi meegenomen. Check hier de beste standjes voor het verbranden van calorieën.

De passegiersstoel

Ook een fantastisch mooie positie in de auto. Voor de meest comfortabele houding zet je de stoel helemaal naar achter. Je partner kan dan met haar gezicht richting jou zitten of richting het raam, met haar handen op het dashboard en jouw handen in haar haar.

Op de motorkap

Ben je de binnenkant van je auto een beetje beu na die acht uur durende rit naar Frankrijk, kan je je partner altijd placeren op de motorkap. Dit biedt wellicht wat perspectief, want nu kan je iets gemakkelijker orale activiteiten erbij betrekken. Zorg wel dat die motorkap niet gloeiend heet is, dat zal ze niet prettig vinden. Of wel, ligt een beetje aan haar voorkeuren.

Tijdens het rijden

Dit is toch het meest precaire standje. De kans dat je net iets te veel afleiding geniet is natuurlijk vrij groot. Mocht je dit risico toch willen nemen, mijd dan een hobbels, je wilt geen tanden in je sergeant-majoor hebben staan, en houd je ogen altijd op de weg gericht. Mocht het een beetje escaleren en trek je het niet meer, zet dan die auto gewoon aan de kant. Jullie pleziertje mag niet ten koste gaan je eigen veiligheid, die van je vriendin of anderen.

Veiligheid, wet, hygiëne en locatie

Je kan makkelijk worden afgeleid en je ogen niet meer op andere dingen focussen gedurende de sessie. Zorg dus dat jullie alles goed hebben geregeld voordat het feestje kan beginnen. Parkeer ergens waar je er zeker van bent dat je geen sloot inrijdt of geraakt kan worden door andere bestuurders, zet je auto op de handrem en plaats je stoelen op een juiste stand voordat je begint.

Hand-in-hand gaan de locatie en de wet. In veel landen is het hebben van seks in het openbaar niet toegestaan. Dat is vaak ook precies iets dat je nastreeft, want dit geeft toch wat extra spanning. Zoek een plek uit waar omstanders je niet zien en ontwijk de cliché plekken. Zorg gewoon dat je voorbereid bent om snel te kunnen schakelen voordat meneer de agent ineens op je beslagen autoruit tikt.

Last but not least, een schone auto is toch wel prettig als je beide naakt op de achterbank lekker aan het gaan bent. Je doet er goed aan die Mars-papiertjes, McDonald’s zakken en Red Bull-blikjes op te ruimen voor je date van start gaat. En misschien is een condoom handig. Dan hoeven de volgende bezoekers zich geen zorgen te maken over dubieuze vlekken op de stoelen.

Seks in een auto kan een super sexy en leuke ervaring zijn. Denk alleen aan je omstanders.