Goede standjes voor onder de douche

Dus, ben jij zoekende naar wat goede inspiraties om jouw douche-sessie iets op te vrolijken? Deze tien standjes maken van de badkamer in ieder geval de meeste ideale plek om een prima vrijpartij te beleven.

1. De balletdanser

Het is even passen en meten, maar het vereist verder geen hoge wiskunde. Je staat tegen elkaar aan met de gezichten naar elkaar toe. Ze tilt een been op wat jij ondersteunt met je hand. Met je andere arm hou je haar vast om zo een zeer intieme ervaring te hebben.

2. Op schoot

Als je het jezelf wat makkelijk wil maken: jij gaat op de rand van het bad zitten met de voeten op de grond. Zij plaatst zich op jouw benen, zeg maar een alternatieve uitvoering van de ‘reverse cowgirl’. Zij kan extra steun krijgen door haar handen op jouw dijen te plaatsen. Niet zwaar, wel fijn.

standjes onder de douche

3. Zoals in de film

Natuurlijk is er niks leuker dan je favoriete seksscène uit de film na te spelen. Ook al vereist deze positie wel enige lenigheid is het wel super intiem. Zij slaat haar been om jou heen terwijl je haar optilt. Doe je dit goed, dan is de penetratie een bijzondere ervaring. Klein nadeel: je partner moet niet al te zwaar zijn tenzij jij net zo gespierd bent als Arnold Schwarzenegger.

4. Liggend

Nog makkelijker, maar op de koude douchevloer wellicht minder aangenaam. Je ligt op je rug op de vloer met de knieën iets opgetrokken. Zij komt in de cowgirl positie op je zitten. Op die manier in ze volledig ‘in control’ en kun jij het enkel ondergaan.

5. Oraal onder de douche

Volledig intiem zijn is zeker geen verplichting, bovendien is niks fijner dan elkaar even flink op te warmen voor je aan het echte werk begint. Met andere woorden, de douche en het bad zijn ideale plekken voor het betere orale werk. Nog een voordeel: de douchekop kan op die manier een prima hulpmiddel zijn.

beste standjes voor anale seks

6. Van achteren

Liever geen water op je gezicht tijdens de daad? Dit standje is in dat geval perfect. Ook het feit dat je automatisch je partner vasthoudt in deze positie is een pluspunt. Zij buigt voor dit standje voorover en kan de douchewanden gebruiken als steunpunt. Jij houdt haar vast zodat je haar eenvoudig van achteren kunt verwennen. Een klassieker, maar wel erg aangenaam.

7. Zittend

Heb je krukje in de douche staan? Gebruik die dan. In deze positie ga je gewoon op de kruk zitten met je benen iets gespreid. Zij komt als het ware op je schoot zitten zodat je haar kunt penetreren. De stroom warm water zorgt in ieder geval voor een extra dimensie. Zie dit als een variatie op het standje ‘op schoot’.

8. Tegen de muur

Dit is zo ongeveer de meest populaire positie voor seks onder de douche. Jij tilt haar iets op en plaatst haar met de rug tegen de muur zodat ze voldoende steun heeft. Doordat jij haar bilpartij goed beet pakt, ben jij nu degene die alles bepaalt. Het nadeel is wel dat dit voor een vrij grote belasting van de rug kan zorgen, maar dat heb je voor een goede vrijpartij meestal wel over zeker met deze heerlijke standjes voor onder de douche.