Joseph Baena is de zoon van Arnold Schwarzenegger

De overeenkomsten tussen de 22-jarige Joseph Baena en zijn beroemde vader zijn onmiskenbaar. Dat betreft niet alleen het uiterlijk, maar ook de liefde voor de sportschool. Heel cynisch plaatste hij een foto op Facebook met de subtiele tekst: “Perfect moment om wat te oefenen.” Zijn volgers zagen direct de overeenkomst tussen de foto van Joseph en de beroemde foto van zijn vader. Logisch gevolg is dat de commentaren zo mogelijk nog indrukwekkender zijn. Zo had de ene volger het over Arnold 2.0 en complimenteerde een ander hem met de tekst: “Goede pose, net als je vader.”

View this post on Instagram

Perfect time to practice some posing!

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Verboden relatie

Joseph is Arnie’s zoon uit de relatie annex affaire met de voormalige huishoudster van de familie Schwarzenegger. Behalve Joseph heeft de voormalige Mr. Universe ook vier kinderen met zijn vrouw Maria Shriver van wie hij gescheiden leeft. De voormalige bodybuilder en gouverneur houdt zich tegenwoordig niet enkel bezig met sport en acteren. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene gast en filantroop. Zo schonk hij onlangs een hele lading medische producten ter waarde van een miljoen dollar voor de strijd tegen het nieuwe coronavirus. “Onze artsen, verpleegkundigen en ziekenhuispersoneel zijn de echte actiehelden van deze crisis. We hebben een kans en een verantwoordelijkheid om hen nu persoonlijke beschermingsmiddelen te bieden om ze veilig te houden terwijl ze dit virus bestrijden”.

Terminator wordt filantroop

“Met al het moedige werk dat ze doen om ons te beschermen, is het kopen van een paar honderdduizend maskers het minste wat ik kan doen.”Op Facebook deelde hij een update over de levering van essentiële PBM’s. “Een week geleden bestelden we een miljoen dollar aan maskers en beschermende middelen voor onze verpleegsters en voor onze artsen en onze medische hulpverleners hier in de ziekenhuizen rond Los Angeles. ‘Nu ben ik hier om te kijken of het inderdaad op de juiste plek terecht is gekomen en of de juiste maskers hier zijn aangekomen.