Johan Vlemmix beschermt zich tegen Corona

Als we Johan Vlemmix mogen geloven dat is het kiezen voor een volledige afzondering nog altijd de beste manier om het coronavirus te ontlopen. Hij laat dus ook niks aan het toeval over en heeft zich vrijwillig terug getrokken in de veilige omgeving van zijn eigen woning. Daar hoeven we overigens niet rouwig om te zijn, de Oranjefanaat woont namelijk (tijdelijk) in een hotel. Hij heeft zijn intrek genomen in het Crane Hotel in Amsterdam en zit daar veilig en ver weg van het longvirus.

View this post on Instagram

ik hou afstand #coronavirüsü

A post shared by Johan Vlemmix (@johanvlemmix) on

Oranjegekkie en aandachttrekker

Ook al zijn de hoogtijdagen van Nederlands grootste Oranjegekkie wel voorbij, hij weet nog steeds hoe hij in de publiciteit moet komen. “ik zit hier lekker hoog en coronavrij. Heb het helemaal naar mijn zin hier. Hoelang ik hier blijf logeren weet ik op dit moment niet. Is echt mooi hier”, vertelt hij. Zijn verblijf in Amsterdam kon overigens nog wel eens een prijzig verhaal gaan worden. Een overnachting kost maar liefst 535 euro voor 1 persoon. Dat krijg je dan uiteraard wel gratis wifi bij, maar echt goedkoop is het niet te noemen.

Noodrantsoen

Dat Johan zich bijzonder goed vermaakt, moge duidelijk zijn. De oud-ondernemer heeft inmiddels voldoende meegemaakt om de boel te kunnen relativeren. Zijn angst voor corona is daardoor niet minder geworden, sterker nog, het zou zomaar kunnen dat zijn voorraad noodrantsoen hem nog wel eens goed van pas kan komen. In de jaren tachtig kocht hij ooit in een gekke bui een complete noodvoorraad om barre tijden door te komen. Dat de meeste producten een beetje zijn doorgeslagen zal hem een zorg wezen, hij is in ieder geval op het ergste voorbereid.

Zie hieronder meer beelden van zijn verblijf:

johan vlemmix crane hotel johan vlemmix crane hotel