Villa in Bentveld staat te koop op Funda

Gelegen aan de rand van de duinen in Bentveld, behorend tot de gemeente Zandvoort, en tegenover het natuurgebied De Koningshof biedt PUUR* Makelaars Bloemendaal deze prachtige woning aan. Het vastgoed bestaat uit een moderne vrijstaande villa met een een guesthouse. Liever in de stad wonen? Check dan dit leipe appartement van Steven Bergwijn.

Daarnaast beschikt de droomvilla over een verwarmd zwembad, een prachtige tuin die past bij de rest van de omgeving rondom de woning. Met 4192 m2 eigen grond en gebouwd van kwaliteitsmateriaal is de woning er duidelijk een uit het allerhoogste segment. De vraagprijs bedraagt dan ook €3.400.000 kosten koper.

droomvilla

Het interieur van de droomvilla

De villa geeft overal een mooi zicht vanwege de vele raampartijen en openslaande deuren, maar ook vanbinnen is het erg stijlvol. Bezoekers laat je binnen via een groot hek met een videofoon-installatie. Daarnaast is er parkeergelegenheid op het terrein en in de dubbele garage. Je kunt deze woning dan ook zeker gebruiken om vanuit thuis te werken.

Hoewel je in de natuur woont, is de woning ook niet ver gelegen van Heemstede, Aerdenhout en Zandvoort. Tevens Haarlem is makkelijk te bereiken. Op de eerste verdieping vind je de huiskamer met grote raampartijen en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Ook vind je op de eerste verdieping een op maat gemaakte woonkeuken. Met allerlei inbouwapparatuur en een spoeleiland is deze van het allerhoogste niveau. Ook is er een slaapkamer te vinden.

funda woning bentveld

Op de benedenverdieping zijn er naast een studeerkamer, inbouwkast en wijnkelder nog twee slaapkamers te vinden. In het guesthouse is een flinke kamer met een modern keukentje te vinden. Ook is er een badkamer te vinden. Hier kan je dus perfect je vrienden laten overnachten terwijl ze genieten van de privacy en mooie omgeving.

Check hieronder een aantal foto’s van de waanzinnige woning op Funda:

miljoenenvilla woning funda woning met werkkamer lift in huis guesthouse