Het huis van Steven Bergwijn

De Maisonnette van Steven Bergwijn is behoorlijk hard in waarde gestegen. In 2020 kocht de voetballer het stulpje voor een prijs van € 651.000, maar nu is het huis € 1.165.000 waard, terwijl hij het huis pas in juni 2020 had gekocht. Het huis is dan ook net gerenoveerd en beschikt over de nodige luxe. Dat mag je dan ook wel verwachten van het huis van een professioneel voetballer na het maken van zo’n fraaie transfer.

 

Wat heeft het huis te bieden?

Het luxe maisonnette van Steven Bergwijn is in totaal 141 vierkante meter groot en bestaat onder andere uit twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er in het huis ook een ruime keuken met een luxe kookeiland aanwezig. Het interieur van de luxe maisonnette ziet er strak en modern uit en de keuken beschikt over een grote marmeren kookeiland. Dit geeft je dus genoeg ruimte om je lekker uit te sloven en te kokkerellen.

Steven Bergwijn woning Bergwijn huis te koop Amsterdam

Je vrienden kunnen gelijk aanschuiven om je kookkunsten te bewonderen en een vorkje mee te prikken. Wanneer de hele familie blijft eten, kun je er natuurlijk ook een gezellig moment van maken in de eetkamer. Ook in de stijlvolle woonkamer wordt er gebruik gemaakt van veel houtmaterialen, en zien de meubels er modern en stijlvol uit.

Appartement in Amsterdam

Ook de twee slaapkamers zien er stijlvol uit. De sfeerverlichting geven de ruimte een warme uitstraling en zo’n groot kingsize bed ziet er altijd uitnodigend uit, want hier zouden wij wel kunnen uitslapen op een luie zondagmorgen. Daarnaast heb je de open badkamer, waar je ook alle voorzieningen hebt om te ontspannen en jezelf te onderhouden.

2360_stevenbergwijntekoop_08 huis steven bergwijn

Steven Bergwijn heeft niet alleen in een huis geïnvesteerd. Hij had ook een behoorlijk dikke nieuwe wagen gekocht van de centen die hij op het voetbalveld heeft verdiend. Hij heeft een goede, maar zware periode achter de rug bij Tottenham, maar hij heeft Frank de Boer nog niet weten te overtuigen om hem mee te nemen in de selectie van Oranje.

Bron: Bekendeburen