Films die in juni nieuw op Netflix te zien zijn

Elke maand komen er zoals gewoonlijk weer nieuwe films en series bij op Netflix. In juni wordt er vooral ingezet op spanning en dat is goed terug te zien in deze drie films. Reserveer de data dat ze online komen in  je agenda, zoek een vriend op en dompel je onder in spanning, criminaliteit en actie.

1. Joker – zaterdag 5 juni

De film Joker, met Joaquin Phoenix, was al een tijd te zien. Eerst was dat via Amazon Prime, nu vanaf juni is het één van de films die ook op Netflix staat. We kennen het legendarische personage natuurlijk vooral van de versie die door Heath Ledger werd vertolkt, maar ook Joaquin Phoenix vertolkt de rol legendarisch. We zien hoe zijn personage, een ongelukkige stand-up comedian, steeds meer en meer wegkwijnt. Zijn agressie tegen zijn buitenwereld neemt ondertussen toe en geleidelijk groeit hij uit tot de Joker, Batmans beruchte vijand. Robert De Niro speelt een leuke bijrol in de controversiele film. Vanaf zaterdag 5 juni is Joker te zien op Netflix.

IMDb-score: 8.4

 

2. Awake – woensdag 9 juni

We kennen het wel uit horrorthrillers zoals A Quiet Place en Birdbox: denk één zintuig weg en een overlevingsstrijd wordt meteen een stuk heftiger. In Awake mogen mensen wel geluid maken en kunnen ze ook zien, maar kan niemand meer slapen. De algehele slapeloosheid zorgt ervoor dat het nergens meer veilig is en men steeds meer en meer aan waanbeelden gaat leiden. De dochter van één vrouw kan zomaar eens de uitkomst bieden voor de massale slapeloosheid. Spannend en meeslepend. Vanaf woensdag 9 juni staat Awake nieuw op Netflix.