In januari van dit jaar verruilde Steven Bergwijn PSV om de linker flank van Tottenham Hotspur meer dreiging te geven. Tegenwoordig zijn die transfersommen astronomisch hoog en zo ook bij Bergwijn. Voor €30.000.000 verliet hij Eindhoven om zijn kunsten te vertonen in de Premier League. Op 2 februari maakte hij zijn debuut, waar hij met zijn nieuw club Manchester City versloeg met 2-0. De 22-jarige wist in die wedstrijd meteen te scoren met de openingstreffer.

Auto’s van voetballers

Met de grote som geld die hij voor zijn technieken verdient, heeft hij veel keuzes om het aan uit te geven. Zoals we gewend zijn van voetballers haalde hij onder andere ook een nieuwe degelijke vierwieler. Natuurlijk niet zomaar eentje. Hij is nu de troste eigenaar van dezelfde auto als zijn collega voetballers Hakim Ziyech en Quincy Promes. Een Lamborghini Urus. Die 650 pk valt blijkbaar goed in de smaak bij gasten goed met een bal. Geef ze eens ongelijk. Als je zo vroeg in je carrière dit soort bedragen binnen vangt, moet je er ook lekker van genieten.

Lamborghini Urus is de nieuwe auto van Steven Bergwijn

De Lamborghini Urus heeft 650 pk onder z’n kap rusten. Daarmee kan ‘ie een versnelling maken van stilstand naar 100 kilometer per uur in slechts 3,6 seconde. De maximale snelheid komt neer op zo’n 305 km/h. Maar de ‘normale’ uitvoering is natuurlijk nog niet spectaculair genoeg. De kersverse SUV van de Nederlands international heeft nog een aantal extra features. De mannen van Ceramic Pro hebben de Urus van Bergwijn nog een extra boost gegeven. Zo bevat het exterieur een super hydrofoob effect, waardoor alles waterafstotend is. Extra bescherming tegen slecht weer, UV-stralen en de bolide is ook compleet anti graffiti. Mocht een fan van de rivalen ‘m deze wagen niet gunnen, moet hij extra z’n best doen om deze aankoop te vergallen. En als finishing touch is de lak afgewerkt met een high gloss finish. Waarom ook niet? Binnen een paar wedstrijden heeft ‘ie het waarschijnlijk al weer terug verdient.

View this post on Instagram

Dior on my body, head to toe like a mannequin 💫

A post shared by Steven Bergwijn (@stevenbergwijn) on