Elektrische vouwfiets bij Bol.com

Een e-bike kopen voor minder dan 500 euro is vaak een hele opgave. Afgezien van een tijdelijke aanbieding bij een van de twee Duitse supermarktketens daargelaten, is een leuke e-bike geen aankoop die je dagelijks doet. Toch zul je geen genoegen willen nemen met een twee keus fiets. Als het dan ook nog eens compact genoeg moet zijn om mee op reis te nemen, dan kom je al snel uit bij het grootste online warenhuis van Nederland: Bol.com.

Een elektrische fiets of toch een elektrische step?

Hoewel dit kleine racemonster wordt verkocht als ‘elektrische fiets’, valt hij misschien toch eerder onder de categorie van een ‘elektrische step’. Zo is duidelijk te zien dat je niet hoeft te trappen om jezelf voort te bewegen. Hoe je het ook wil noemen, de prestaties blijven hetzelfde.

goedkope e-bike bestellen

 

De opvouwbare e-bike van het warenhuis is verrassend genoeg zeer compleet. Zo is de maximale snelheid 25 km/u waarmee de fiets het dus niet onder doet voor de grote jongens. Uiteraard is een vouwfiets niet bedoeld voor lange ritten en dus moet je geen super prestaties verwachten als het gaat om de actieradius. De EasyGO B3 moet het doen met een maximaal haalbare afstand van zon’n 25 – 30 kilometer. Dat is niet veel, maar nogmaals, grote afstanden zul je er niet mee willen overbruggen. De accu is van LG en is een Lithium 18650 die goed is om 240 Wh te leveren. Opladen gaat relatief snel: in 3-4 uur is de accu helemaal vol.

 

opvouwbare e-bike bol.com te koop

Check deze link om naar Bol.com te gaan

Volwaardige e-bike voor 469 euro

Om de rit op de vouwfiets zo aangenaam mogelijk te laten verlopen is de vouwfiets voorzien van een uiterst handige display zodat je in een oogopslag weet waar je aan toe bent. De mechanische remmen zorgen voor voldoende stopkracht en de motor levert een acceptabele 350 Watt. Opvallend genoeg beschikt de opvouwbare elektrische fiets over cruisecontrol welke je via het stuur kunt activeren. Kortom, voor 469 euro ben je helemaal klaar. Kwestie van uitvouwen en vast zetten en je bent klaar voor een nieuw avontuur.