Undercover krijgt spin-off genaamd Ferry: De Serie

Hoewel we nog steeds niet zeker weten of er een vierde seizoen van Undercover komt, kunnen we zeker zijn dat we Ferry Bouman nog een keer op onze schermen zal verschijnen. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er een spin-off komt van Undercover die Ferry: De Serie heet.

 

De nieuwe spin-off wordt vertelt hoe drugskoning Ferry Bouman met zijn handeltje begon in de Brabantse onderwereld. We duiken dus zijn verleden in. Er zullen verschillende personages uit Undercover terugkeren. In ieder geval zullen Frank Lammers en Elise Schaap, die Ferry’s geliefde Danielle speelt, te zien zijn in de serie.

undercover spin off serie ferry vervolg op film

Een vervolg op Ferry de film

In 2021 werd al de film Ferry uitgebracht, die ook een verhaal vertelt over de jeugd van Ferry Bouman. Naast Lammers en Schaap waren onder andere Huub Stapel, Raymond Thiry en Monic Hendrickx in de film te zien. De nieuwe serie zal zich afspelen na de film maar voor Undercover. Ferry Bouman kent Danielle en haar broer Lars dan al. “Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd”, stelt hoofdrolspeler Lammers. “Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Er is nog niet bekendgemaakt wanneer de productie van Ferry: De Serie gestart wordt en wanneer we die kunnen verwachten. Ook op de bekendmaking van de rest van cast moeten we nog even wachten.