Sex Education seizoen 4 is bevestigd door Netflix

Otis en co. zijn net een week weer terug en worden nu al vernieuwd. Wij hebben – net zoals de rest – het derde seizoen in een week al uitgekeken. We zijn net bijgekomen van de Moordale-taferelen en we moeten ons alweer mentaal voorbereiden op het nieuwe seizoen van Sex Education. Heb je seizoen 3 nog niet gekeken? Ten eerste, wat ben je aan het doen? Ten tweede, lees niet veel verder. Er zullen namelijk spoilers in dit artikel staan. Vandaag gaan we het hebben over wat we kunnen verwachten van de verhaallijn van Sex Education seizoen 4, wie we verwachten terug te zien in de cast, de mogelijke releasedatum en meer informatie over het nieuwe seizoen van de serie.

Waar zijn we gebleven in de verhaallijn?

Wat weten we van het einde van seizoen 3? Maeve is aangenomen bij een “slimme school” in Amerika en heeft uiteindelijk met hulp van bestie Aimee besloten om ook daadwerkelijk te gaan. Voordat ze wegging, ging ze nog langs bij Otis – waar Eric ook aanwezig was – om te vertellen dat ze diezelfde avond nog vertrok naar Amerika. Otis en Maeve vonden elkaar weer aan het einde van seizoen 3 nadat het uit ging tussen Ruby en Otis & Maeve en Jason. Ook heeft Aimee het uitgemaakt met Steve. Veel relatie-wisselingen dus.

Adams moeder heeft de uitnodiging van Adams vader om langs te komen op het laatste moment afgewezen. Dit deed ze nadat Adam een speciale erkenning had gekregen bij de hondenrace en hij aan haar vroeg om dat niet te zeggen tegen zijn vader omdat zijn vader teleurgesteld zal zijn dat het geen echte prijs is. Eric is meer zijn Nigeriaanse cultuur aan het omarmen. Jean Millburn en Jakob hebben een kindje gekregen en naar verzoek van Ola, haar de naam “Joy” gegeven. Jean is aan het herstellen van de bevalling nadat het bijna fout ging.

sex ed

Ook lijkt de relatie tussen Adam en Eric voorbij. De laatstgenoemde is namelijk vreemd gegaan terwijl hij in Nigeria was. Jackson doet erg zijn best om new-kid Cal te versieren, maar dit lukt niet helemaal. Cal helpt op hun beurt het andere non-binaire kind met het verbergen van de voorgevel. Jean krijgt de resultaten van een DNA-test terug en blijkt geschokt. En – niet geheel onbelangrijk – de school wordt verkocht.

Wat kunnen we verwachten?

Nu we bij de les zijn. Wat kunnen we verwachten? Adam en Rahim gaan verdacht veel met elkaar om misschien loopt dit wel uit tot iets moois. Otis zijn vriendin Maeve gaat weg. Wat moet hij nu doen? Terug naar Ruby of een lange afstandsrelatie? Eric is in de wolken van Nigeria en misschien komt de jongen waar hij mee had gezoend wel naar Engeland.

Jean is er waarschijnlijk achter gekomen dat de baby niet van Jakob is. Hoogstwaarschijnlijk is de baby van Otis zijn vader of van de man die Jean en Jakob tegenkwamen bij het ziekenhuis. Gaat ze dit aan Jakob vertellen? En hoe gaat hij reageren als hij dit hoort?

se

We zullen Maeve volgen met haar avonturen in Amerika en hoe zal Aimee het volhouden zonder haar enige echte vriendin? De moeder van Maeve maakt altijd een comeback, dus die zal zonder twijfel ook weer verschijnen. Gaan Jackson en de vader van Adam nou eindelijk een keer geluk hebben in de liefde of blijven ze voor altijd alleen? De school moet iemand krijgen die het overneemt, anders gaat het mis voor de studenten. Kan dit misschien de muziekdocent zijn, komt er iemand anders magisch te hulp of zal de vader van Adam weer de leiding nemen? Gaan er weer nieuwe studenten op school komen die voor opschudding kunnen zorgen? Dat ongetwijfeld. Misschien gaan we ook wel dieper in op de relatie van Vivian en haar vriend ze online leerde kennen.

ss

Wat is de releasedatum van het volgende seizoen?

Zoals je kan zien, staat er een heel beladen seizoen op ons te wachten met nog heel veel onafgemaakte verhaallijnen. Wij hebben er in ieder geval zin in! Over de releasedatum is niet veel duidelijk. De verwachtingen zijn dat we Sex Education seizoen 4 aan het einde van 2022 kunnen verwachtenn.

Vond jij seizoen 3 nou ook zo goed en wil je weten wat de rest van de wereld er van dacht? Bekijk dan de recensie van Sex Education seizoen 3!