Hoe kan ik beter in bed worden?

Vrouwen opgewonden maken vereist tijd, geduld en investering. Je kan er niet zomaar op springen en van haar verwachten dat ze dat leuk vindt. Je wilt natuurlijk jouw bedpartner de tijd van haar leven geven en ervoor zorgen dat jullie een heerlijke avond tegemoet gaan samen. Het is af en toe nog een doolhof om te weten wat vrouwen nou lekker vinden in bed, maar je zal na verloop van tijd steeds beter in bed worden.

Om jullie op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor jullie op een rij gezet. Pak je notitieblokje er maar bij!

1. Voorspel is erg belangrijk

Veel mannen kunnen meteen van start, maar vrouwen hebben iets meer tijd nodig. Goed voorspel is een perfecte manier om haar helemaal wild te maken voor de avond die nog moet beginnen. Of dit nou met je vriendin, booty-call of je one night stand is, dit kan je toepassen op elke vrouw en ze worden er helemaal gek van. Hoe beter het voorspel, hoe beter de seks.

beter in bed worden tips

2. Communiceren is de key om beter in bed te worden

Als je denkt dat praten tijdens de seks overbodig is, dan is het belangrijk dat jij dit artikel even goed doorneemt. Communiceren tijdens de seks is helemaal niet overbodig en zorgt ervoor dat jullie elkaar ook beter leren kennen in bed. Jij komt erachter wat zij lekker vindt en andersom.

Dit verbetert je seks immens, want nu kan jij én zij tenminste aangeven wat jullie allebei lekker vinden. Subtiel vragen brengt je veel verder dan maar gokken en beetje aan prutsen. Bij een one night stand zal je het waarschijnlijk minder snel doen, maar als jullie elkaar vaker hebben gezien, dan moet je het zeker doen.

3. Afwisselen van tempo

We snappen dat je niet meteen de zwepen uit de kast gaat halen, en dat is ook zeker niet wat we bedoelen. Het is meer dat je moet bedenken dat vrouwen het af en toe ook wel lekker vinden om er wat harder tegenaan te gaan. Bouw dit langzaam op en kijk of je partner hiervan geniet. Neem de tijd en voel aan of je partner dit leuk vindt. Slow seks is een ideale manier om het tempo op te bouwen tot het gewenste niveau. Succes.

4. Experimenteren om beter in bed te worden

Het is tegenwoordig niet raar om andere dingen te doen dan standaard seks. Experimenteren met speeltjes, glijmiddel of erotische massageolie zijn hele goede trucs om vrouwen helemaal wild te maken. Je wilt niet al je gekke speeltjes en fantasieën meteen op tafel gooien, maar breng het geleidelijk aan bod.

Het is wel belangrijk dat je bedenkt of zij hiervoor in is. Meteen met de heftigste rollenspellen beginnen die je in porno hebt gezien, is misschien niet een heel goed idee. Begin eerst eens met dingen waarvan je weet dat ze dat altijd nog een keer wilde proberen. Een erotische massageolie of glijmiddel is altijd een veilige en onwijs goede oplossing. En geloof ons, het doet echt wel zijn werk.

tips voor in bed

5. Ken de erogene zones van een vrouw

Het vrouwelijk lichaam zit vol met gevoelige spots die jij allemaal kan ontdekken. Sommige erogene zones ken je al wellicht maar er zullen er ook vast een paar tussen zitten waar je nooit aan heb gedacht. De vagina en de borsten zijn niet de enige plek waar een vrouw helemaal gek van wordt. Wist je namelijk dat een massage op haar onderrug vele dingen kan losmaken waar je nog nooit van heb gehoord?

We hopen dat je met deze tips een onvergetelijke avond beleeft en dat de erotiek aan alle kanten er vanaf spat. Veel plezier mannen.