De Nederlandse middenvelder bij Barcelona

Het seizoen van 2018/2019 was een geweldig seizoen voor Ajax én voor Frenkie. Ze hadden de halve finale bereikt van de Champions League en ze waren ook nog eens kampioen geworden van Nederland. Frenkie werd door de UEFA bij de 20 beste spelers van de Champions League gezet en uiteindelijk verkozen tot beste middenvelder. Een prachtige prijs die mooi naast de landstitel, Johan Cruijff prijs en Talent van het Jaar past. Nu voetbalt hij bij Barcelona en wij zijn natuurlijk erg benieuwd in welke auto Frenkie de Jong rijdt door het mooie, zonnige Spanje.

 

View this post on Instagram

Last game before La Liga starts again 🙏

A post shared by Frenkie de Jong (@frenkiedejong) on

De dikke auto van Frenkie de Jong

Dat voetballers in dikke auto’s rijden en veel geld verdienen is wel duidelijk. Memphis Depay laat bijvoorbeeld maar al te graag zien in welke dikke bakken hij rond rijdt en hoeveel geld hij heeft. Wat die man allemaal bezit is af en toe niet te geloven. Gelukkig heb je altijd nog baas boven baas, want Zlatan Ibrahimovic doet nog een schepje bovenop Memphis. Zlatan bezit namelijk een Ferarri LaFerarri met een nieuwprijs van 1,8 miljoen euro. Goedemorgen!

auto Frenkie De Jong
foto via Porsche

Zoals Hans Kraay jr. zo mooi zegt: “Frenkie heeft weer de kleinste auto bij Barcelona”. Frenkie zei hier zelf over: “Het parkeert makkelijker en we zijn toch maar met z’n tweeën”. Heerlijk. Een kleine auto is natuurlijk allemaal relatief want de auto van Frenkie De Jong wordt vergeleken met die van sterrenspelers zoals Lionel Messi en Antoine Griezmann. Frenkie bezit een Porsche Macan S. Deze SUV heeft zo’n 354 pk onder de motorkap zitten en gaat van 0 – 100 km/u in 5,3 seconden. Met een topsnelheid van 254 km/u is de Nederlandse voetballer vaak ruim op tijd bij de training. In vergelijking is het een kleine bak, maar wij vinden je auto erg dik hoor Frenkie. We zouden onze auto maar al te graag met je ruilen als je toch van kleine auto’s houdt.

auto Barcelona spelers
foto via Porsche