Het salaris van Memphis Depay

Al die dikke bakken en grote huizen moeten ergens betaald van worden. De Nederlandse voetballer ontvangt dan ook een lucratief salaris bij zijn huidige werkgever Olympique Lyon. ย De Fransen betalen Memphis Depay zo’n 4.186.000 euro per jaar.

Dit is bijna 350 duizend euro per maand. Per week verdient Memphis een solide 80.500 euro en per dag is dit 16.100 euro. Hadden wij ook maar voetbaltalent.

De auto’s van Memphis Depay

Het vermogen van Memphis Depay zal alleen maar doen toenemen met zo’n salaris. Waar moet je het allemaal aan uitgeven? De Nederlandse voetballer weet wel raad met zijn vermogen en stopt het in dure spullen, auto’s en huizen. Een Mercedes Maybachย is dan wel een goede oplossing om geld te lozen.ย De Mercedes Maybach S650 is misschien wel dรฉ trots van zijn wagenpark. Van deze auto zijn er maar 300 gemaakt, wat het een uniek exemplaar maakt. En dit past wel bij Memphis. De prijs ligt tussen de 355 duizend euro en 450 duizend euro. Memphis kennende zal hij wel de duurste uitvoering hebben gekocht. Voor minder doen we het niet he?

Als je het over dure auto’s hebt dan kan een Rolls Royce niet ontbreken. Memphis is de trotse eigenaar van deย Rolls Royceย Wraith Mansory. Deze bolide kost zo’n 350 duizend euro en met iets meer dan 700 paardenkracht kan je menig auto achter je laten bij het stoplicht. Bizar. Naast de Rolls Royce en de Mercedes heeft hij onder andere ook een Mercedes AMG G63 Mansory en een Audi RS6 kan ook nooit ontbreken. Met deze twee bakken erbij heeft Memphis alleen aan deze vier auto’s al een vermogen van bijna 1,2 miljoen in zijn garage staan.

View this post on Instagram

One foot out the door.

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Het vermogen van de Nederlandse voetballer

Naast zijn auto’s heeft de voetballer tevens een appartement in Rotterdam. Dit penthouse in Rotterdam heeft hem een slordige 2,4 miljoen euro gekost maar hij heeft wel mooi uitzicht over de Maas. En vier parkeerplekken voor alle vier de dikke wagens. Perfect. We zien in zijn Instagram posts ook vaak verschillende dure schoenen, kleding en horloges voorbijkomen die prijzen bereiken waar wij alleen maar van gaan klappertanden.

Met alleen zijn auto’s en penthouse zit de Olympique Lyon aanvoerder op grofweg 3,6 miljoen euro aan vermogen, maar dan hebben we al zijn dure horloges en andere ongein niet meegerekend. Met zijn huidige salaris zal dit vermogen alleen maar doen toenemen. Moet je nagaan als hij in de toekomst naar Barcelona gaat.