Beter in bed worden: wat vinden vrouwen nou écht lekker?

Door je een beetje te verdiepen in de werking van het lichaam van partner gaat er een wereld aan mogelijkheden (en genot) voor je open. Dus wil jij beter in bed worden? Dan dien jij jezelf eerst de vraag te stellen: wat vinden vrouwen lekker in bed? Op die manier zal zij meer genieten; en jij dus ook.

1. Sla niet het voorspel over

Het is eigenlijk heel gewoon voor de meeste mannen recht op het doel af te gaan. Tijdens de seks is dat juist iets wat je niet zou moeten willen. Terwijl jij als man vrij snel gereed bent voor het echte werk, heeft de vrouw in veel gevallen meer tijd nodig. Je moet haar als het ware opwarmen. Daar is juist het voorspel voor bedoeld. Strelen, masseren, knuffelen dus of liever gezegd: de erogene zones van de vrouw stimuleren. Als je daar voldoende aandacht aan besteedt, gaat het helemaal goed komen.

Wat vinden vrouwen lekker in bed?

2. Praat, maar ook weer niet te veel

Verrassing: vrouwen vinden het prettig om te weten wat je lekker vindt en vice versa. Het probleem is dat mannen snel denken dat het opwindend is om te laten wat ze allemaal ervaren. Dat kan leuk zijn, maar je hoeft elke twee seconden te al hijgend al je fantasieën wereldkundig te maken. Aan de andere kant is het juist zinvol om haar te vertellen hoe lekker het is als ze jou verwent of als je bepaalde dingen aan aan opwindend vindt.

3. Het mag soms best een beetje ruig

Een vrouw is over het algemeen niet van porselein, dus houd je niet in als het er even ruig en wild aan toe kan gaan. Een zachte beet in de lip kan al voldoende zijn, mits het respectvol gebeurt. Let er wel op dat je dat doet op het juiste moment. Tijdens het voorspel aan haar haren trekken in een opwelling is over het algemeen geen succesnummer. Doe het met beleid en vooral pas wanneer je merkt dat zij er ready voor is.

4. Experimenteer

Er zijn weinig vrouwen die vanilleseks geweldig vinden, dus laat je fantasie de vrije loop. Dat betekent overigens niet dat elke vrijpartij moet eindigen in het naspelen van je favoriete pornoscène, maar experimenteren kan zeker geen kwaad. Zo kun je glijmiddel introduceren, massageolie en zelfs een seksspeeltje. Probeer het wel een beetje leuk te verpakken. Het op bed leggen van een hele serie ondeugende hulpmiddelen heeft vaak niet het gewenste effect. Probeer haar uiteraard wel eerst in de stemming te brengen voordat je voortvarend aan de slag gaat.

Wat vinden vrouwen lekker in bed?

5. Focus op de clitoris

Haar borsten komen misschien wel een enorme aantrekkingskracht op jouw hebben, het betekent niet dat ze doordat jij daar graag mee wilt spelen ook een daverend orgasme gaat krijgen. Richt je aandacht dus niet alleen op haar voorgevel, maar ook op haar clitoris. Sterker nog, als dat niet wordt gestimuleerd is de vrijpartij voor haar al snel een grote teleurstelling. Goede seks gaat immers niet alleen om de daad maar om de mate van bevrediging door beide partners.

6. Wees spontaan

Spontaniteit tijdens (of voor) de seks is in veel gevallen de sleutel tot succes. Vooral als zij het niet verwacht is de beloning het grootst. Haal dus alles uit de kast om haar te laten weten dat ze belangrijk is voor je. Dat kan overigens van alles zijn. Denk er bijvoorbeeld over om de slaapkamer romantisch aan te kleden om semi-spontaan een ander standje uit te proberen. Verras je haar op het juiste moment, dan is de kans groot dat ze mee wil gaan in je grootste fantasieën.

7. Zorg ervoor dat niet alleen jij, maar ook zij kan klaarkomen

Als het over het orgasme gaat kun je als man talloze excuses aanvoeren waarom je eigen meer gericht bent op je eigen orgasme dan dat van haar. Natuurlijk kan een vrouw vaker klaarkomen dan een man, maar dat wil niet zeggen dat de stimulatie enkel van haar kant moet komen. Goede seks is niet egoïstisch maar een perfect samenspel van twee mensen die er helemaal in op gaan. Ben jij wel gekomen, zorg er dan voor dat je vrouw of vriendin ook aan haar trekken komt. Dat betekent dus aandacht geven er niet dat je er een competitie van moet maken wie het snelste klaarkomt.

Mocht jij nog meer tips willen om beter in bed te worden? Wil jij weten wat een vrouw ook lekker vindt? Check dan hoe je moet beffen.