Hoe moet je beffen?

Veel onderzoek wijst uit dat het stimuleren van de clitoris tijdens het beffen het ultieme geluksgevoel bij een vrouw oproept. Dit is natuurlijk niet binnen een paar seconden gedaan. Het laten komen van je meisje vergt tijd en moeite, en het is het uiteindelijk allemaal waard. Hieronder zes tips die jou kunnen helpen met het beffen.

1. Ken de vrouwelijke anatomie

Laten we eerlijk zijn – soms kan even duren om de clit van een vrouw te vinden. Dat gezegd hebbende, kennis is macht, en bekend zijn met de vrouwelijke anatomie zal je zaak alleen maar helpen. Ongeveer de helft van de vrouwen heeft bij een onderzoek aangegeven dat de mannen waarmee ze geweest zijn hen niet genoeg clitorale stimulatie heeft gegeven. Dus jongens, wacht even en kijk! Door eerst te kijken kun je de schaamlippen, de huidplooien rond de vaginale opening zien en, ja, de erwt ter grootte van een erwt recht boven waar de lippen samenkomen, ook wel de punt van de clitoris genoemd. Een kwart van de vrouwen bereikt geen orgasme door clitorale bevrediging. Daarom is het belangrijk om de voorkeuren van je bedpartners te leren kennen.

hoe moet je beffen

2. Stimuleer de clitoris op de juiste manier

Dan heb je ‘m eindelijk gevonden, doe je het nog niet goed. De clit is een erg gevoelig plekje, dus als je te hard gaat zal ze je dat niet in dank afnemen. Enthousiasme wordt gestimuleerd, maar neem tussendoor wel even adem. Om te voorkomen dat je je partner gaat irriteren, probeer langs alle zijden van de clitoris te strelen. Binnenin, aan de buitenkant en aan de zijkanten. Combineer beide handen en je tong (niet per se tegelijkertijd). Door lichtelijk je tong tegen de clit van je meisje aan te tikken terwijl je wat vingers in de vagina stopt en beweegt, zul je nooit meer klachten ontvangen over je werk daar beneden.

3. Communiceer!

Je hoeft echt geen hele gesprekken te voeren terwijl je bezig bent. Daar is je tong als het goed is te bezig voor. Maar zo nu en dan even communiceren of het wel lekker loopt, is voor beide partijen fijn. Het is belangrijk om te weten wat je partner van je verlangt, zodat jij je daar het best op kan aanpassen.

4. Ga er niet meteen van uit dat je oraal terug krijgt

Voor wat hoort wat zul je denken, maar dit is niet vanzelfsprekend. Jullie zijn elkaar niks verschuldigd. Niet ieder meisje heeft zin om aan je lange (of korte) Jan te zitten met haar mond. Vooral niet bij een one night stand. Als je je er maar gehaast van afmaakt omdat je denkt dat het dan haar beurt is, ben je fout bezig. Hoe beter jij het doet, hoe eerder zij geneigd is om jou een pleziertje terug te doen. Neem je tijd, en hopen mag altijd.

5. Wees ruimdenkend

Geen twee vrouwen zijn hetzelfde. Het is belangrijk om te begrijpen dat wat een van je partners wil, een ander kan haten. Probeer altijd je partner op haar niveau te ontmoeten: als ze avontuurlijker is dan jij en speelgoed of een andere positie in de slaapkamer wil introduceren, probeer het dan eens. Je moet nooit iets doen waar je je ongemakkelijk bij voelt, maar als je constant de ideeën van je partner neerschiet en over het algemeen bestand bent tegen het uitproberen van nieuwe dingen, wordt dat snel oud. Houd een open geest en luister wanneer je partner je vertelt wat ze leuk vindt in bed. Je weet nooit of je iets leuk vindt, totdat je het probeert.

6. Varieer een beetje

Betrapt worden in een seksuele sleur is voor niemand leuk. Als de seks saai voor je wordt, is de kans groot dat het ook voor haar saai is. Als je je in deze positie bevindt, raak dan niet ontmoedigd. Nieuwe dingen uitproberen kan het al snel spannender maken. Het veranderen van je seksuele routine kan zo eenvoudig zijn als het gebruiken van een andere handbeweging, of likken en strelen rond de dijen van je partner voor een langere periode. Ook zal wat nieuws proberen je partner vaak tot een heftiger orgasme brengen.

Nu we antwoord hebben gegeven op de vraag “hoe moet je beffen?” hopen we dat jouw seksleven een boost krijgt. Tip: dit kan ook middels de juiste voeding. Deze eetgewoontes zorgen voor slechte seks.