Hoe moet je beffen?

Tja, het is misschien niet iets wat je het liefste doet maar goed het is geven en nemen zullen we maar zeggen. Let wel op dat je niet gaat beffen met grote tegenzin. Hier is namelijk niets aantrekkelijks of geils aan. Dus, voor de mannen die het niet graag doen stopt het hier. Mocht je je er toch aan wagen (wat wij absoluut begrijpen), dan gaan we hier even de fijne kneepjes uitleggen. Hoe moet je beffen?

Het verschilt natuurlijk erg per vrouw, want zoals je weet is elke vagina anders. Wat de een lekker vindt, hoeft de ander niet per se te waarderen. Gelukkig zijn er een aantal basis tips die jullie volgende bed-sessie, en dan hebben we het vooral over die ‘down under’ sessie ,tot een hoger niveau kunt tillen. We verklappen vast een geheimpje; houd haar signalen in de gaten.

Beffen Gids MAN MAN

1. Stel je meisje op haar gemak

Zoals je misschien wel weet, zijn veel vrouwen ietwat verlegen over hun lichaam of schamen ze zich ergens voor. Wanneer jullie beide dan ook naakt zijn wordt dit gevoel alsmaar groter. Wellicht vraagt ze zichzelf dan wel af of ze wel goed genoeg is voor je. Om dit onzekere gevoel weg te nemen kun je dan ook het beste haar gerust stellen door te zeggen dat ze mooi is om wie ze is. Vertel haar wat je zo aantrekkelijk aan haar vindt, waar je van houdt en waarom. Je moet dit natuurlijk wel menen anders zul je nooit oprecht overkomen. Zorg er wel voor dat het niet van ’t niveau ‘therapeutisch gesprek’ is, want dat is juist weer heel erg ongemakkelijk.

2. Apprecieer haar private parts

Hoe gek het misschien ook klinkt, maar apprecieer haar vagina. Het is haar intiemste deel en jij mag daar onderdeel van uitmaken. We weten inmiddels dat ze in allerlei vormen en maten bestaan. Iedere vagina is dan ook uniek en waardeer dit. Een vagina zoals je die in porno voorbij ziet komen is namelijk niet de standaard. Het valt of staat allemaal met het plezier dat jullie erin hebben. Als jij laat merken dat je er met goede moed en een gezonde ‘honger’ voor gaat, dan is de dame in kwestie meer op haar gemak.

Beffen Gids MAN MAN

3. Zorg ervoor dat het geen woestijn is

Ja, dit punt lijkt ons vanzelfsprekend. Wanneer een vagina zo droog is als een woestijn betekent dit dat er iets niet helemaal volgens plan gaat. Wanneer haar vagina nog droog is zoen, knuffel of vinger haar dan. Zorg er hoe dan ook voor dat je haar goed weet op te winden. Het is de kunst om het genot langzaamaan op te bouwen, kus haar langzaam in haar hals en ga steeds verder naar beneden. Door spanning op te bouwen en de tijd ervoor te nemen, is de opwinding het grootst en weet je zeker dat genot eenvoudiger tot stand komt.

4. Tease en plaag haar onderweg naar beneden

Is je meisje opgewonden en smeekt ze je nog net niet om down under te gaan? Start dan je reis. Ga niet als een pittbull in de aanval maar begin rustig. Kus haar nek, borsten, buik en werk langzaam naar je doel toe. Om haar nog extra te plagen sla je haar vagina over en kus eerst de binnenkant van haar dijen. Doe dit bij allebei haar benen tot dat ze uit geilheid niet meer weet wat ze moet doen. Waarschijnlijk probeert ze je hoofd tussen haar beneden om de juiste plek te ‘duwen’ maar geef hier niet te snel aan toe. Laat haar maar in spanning afwachten tot dat je aan de big man job begint. Teasen is écht een sleutelfactor in het vraagstuk “hoe moet je beffen?”.

Beffen Gids MAN MAN

5. Neem plaats in de startblokken

Eindelijk aangekomen bij het eindstation. Maar ga niet gelijk sprinten voordat er überhaupt een startsein is gegeven. Want onthoudt; hardlopers zijn doodlopers. Begin langzaam, heel langzaam. Lik eerst een aantal keer haar vagina voordat je recht op haar clitoris afgaat. Plaag haar nog even tussendoor en ga opzoek naar wat je meisje lekker vindt. Zoals er verschillende soorten vagina’s zijn, zijn er ook verschillende soorten clitorissen. De een is super gevoelig terwijl de ander niet warm wordt van een zacht teder likje.

6. Leer haar clitoris kennen

Ga opzoek en leer haar clitoris dan ook kennen. Misschien is zuigen op haar clit wel echt haar ding, maak creatieve bewegingen met je tong of blijf gewoon lekker likken als Lassie. Ga in ieder geval door tot dat ze uiteindelijk bij haar hoogte punt komt. Dit kan best een tijdje duren maar geef vooral niet op. Blijf vooral niet telkens in het zelfde ritme hangen want dit kan nog wel eens saai worden voor haar. Maak ook eens gebruik van je vingers want die heb je niet voor niets. Wil je bovendien leren vingeren als een koning? Wellicht wordt deze gids hoe je het beste kunt vingeren wel jouw heilig geschrift.

Met de bovenstaande tips heb je antwoord op de vraag “hoe moet je beffen?”.