Hoe moet je vingeren?

Om ‘the big O’ te bereiken is er dus veel behendigheid nodig en zul je op onderzoek moeten gaan wat ze echt lekker vindt. Om het een beetje gemakkelijker te maken zijn er een aantal basics van vingeren die je zeker onder de knie moet hebben wil je je meisje op en top verwennen. Let op: je kunt deze tips meenemen, maar niet 1 op 1 kopiëren bij iedere dame, dan ga je alsnog de fout in.

Vingeren is meer dan alleen erin en eruit

Wanneer je een beetje op hebt gelet tijdens biologie weet je dat een vagina meer is dan alleen een spleetje. Het gaat er bij vingeren dan ook niet zozeer om wat je erin stopt maar wat je aan de buitenkant doet. Om even specifiek te worden, met de buitenkant bedoelen we  natuurlijk de clitoris. Wanneer deze gestimuleerd wordt, zal de vrouw hoogstwaarschijnlijk haar climax bereiken. Dat wil niet zeggen dat penetratie niet fijn is, maar klaarkomen gebeurd hierdoor zelden.

Elke vrouw houdt van iets anders

Om gelijk recht door zee te gaan, er bestaan niet zoiets als ‘one move fits all’ techniek. Je zult misschien denken, een vagina is een vagina, maar deze werkt elke keer net iets anders bij een andere vrouw. Een beweging die bij de één heel goed werkte kan bij de ander helemaal niet werken. Ga er dus niet gelijk vanuit dat je een pro bent wanneer een techniek heel goed werkte bij een meisje want dit kan bij de volgende heel anders zijn.

vingeren basics MAN MAN

Ga niet de ‘DJ’ uithangen

Nee we bedoelen hier natuurlijk niet letterlijk een DJ die plaatjes draait maar de DJ techniek. Misschien heb je er nog nooit van gehoord maar waarschijnlijk wel gezien. De techniek die hier bedoelt wordt is afkomstig uit de porno wereld. Hierbij wordt er erg hard en snel heen en weer bewogen over de clitoris. In de praktijk eindigt dit in een onprettig en pijnlijk gevoel. Niet echt een aanrader wanneer je een dame wilt verwennen.

Vingeren is niet alleen goed voor voorspel

Uit veel studies is het al gebleken, door puur en alleen penetratie is de kans erg klein dat een vrouw gaat klaarkomen. Wat hierbij kan helpen is het stimuleren van de clitoris tijdens de daadwerkelijke daad. Hiermee verdeel je de aandacht en is de kans vele malen groter dat een vrouw klaarkomt tijdens de seks. Hoe je dit het beste kunt doen is natuurlijk afhankelijk van je bed partner. Je zult op onderzoek uit moeten gaan om erachter te komen wat werkt en niet.

vingeren basics MAN MAN

Bouw het op

Vrouwen houden nou eenmaal van het opbouwen van spanning. Ga rustig te werk en ‘duik’ er niet gelijk op. Voor de meeste vrouwen werkt het erg goed wanneer je naar de vagina toe werkt. Hoe meer je dit opbouwt, hoe opgewonden ze wordt en hoe meer plezier ze zal voelen als je haar eenmaal daar begint aan te raken. Je kan dit bijvoorbeeld doen door haar eerst te kussen op haar lippen, nek, schouders en armen om vervolgens heel zachtjes en sensueel haar buik, benen en dijen te kussen of te strelen.

Begin met haar te plagen

Het plagen van je partner in bed is altijd goed, maar natuurlijk wel op een lieve manier. Vooral wanneer je doet alsof haar vagina eigenlijk niet bestaat. Benader haar vagina, maar blijf er als het ware omheen draaien. Het bouwt spanning op en zorgen ervoor dat je meisje erg opgewonden raakt. Uiteindelijk zal ze er waarschijnlijk niet meer tegen kunnen en probeert ze je vingers of tong naar haar vagina toe te leiden.

vingeren basics MAN MAN

Blijf niet alleen op de clitoris

De clit is een super gevoel plekje van de vrouw, en om deze te beschermen heeft het eigenlijk een soort van klein kapje erboven. Wanneer je alleen focust op de clitoris kan dit best wel pijnlijk zijn voor haar. Zorg er daarom voor dat je er evenwichtig te werk gaat door middel van ‘gelaagdheid’. Je kunt dit doen door middel van het aanraken van het ‘kapje’, je wrijft zodat je druk erop uitoefent en contact maakt met haar clitoris. Hiermee voorkom je directe pijn door het aanraken van haar clit en zorg je voor de precieze hoeveelheid druk. Wanneer je de clitoris toch direct aanraakt, doe dit dan zachtjes en met gevoel.

Maak het vochtig voordat je gaat vingeren

Voordat je met volle overgaven op haar clitoris stort bedenk je dan dat veel vrouwen het fijn vinden als hun vagina vochtig is. Vaak wordt ze dit uit zichzelf wanneer ze opgewonden is dus gebruik dit ook. Is dit niet het geval geen paniek gebruik dan wat glijmiddel. Verspreid dit over haar hele vagina, hiermee zorg je ervoor dat het aanraken soepeler en gladder aanvoelt. Vergeet alleen niet te onthouden dat je dit wel een aantal keer moet herhalen om een zo goed mogelijke coating te krijgen.

vingeren basics MAN MAN

Besteed aandacht aan haar reactie

Het is de eerste paar keren nog een beetje zoeken wat je meisje fijn vindt en wat niet. Probeer daarom meerdere dingen uit en let dan op haar lichaamstaal en vraag het. Doe dit niet door te vragen of je het goed doet of dat ze al bijna komt maar probeer een subtielere aanpak. Je kunt bijvoorbeeld vragen of je sneller of langzamer moet gaan en of je haar hoger of lager moet aanraken. Hiermee krijg je bruikbare informatie waarmee je aan de slag kunt.

Ga niet te haastig te werk

Dat het lang duurt om voor een vrouw een orgasme te krijgen valt niet te ontkennen. Vaak komt dit omdat ze te veel aan hun hoofd hebben. Ze maken zichzelf te druk dat het te lang duurt of omdat ze bang zijn hun partner te beledigen als ze vraagt om iets anders te doen. Stel haar daarom altijd op haar gemak. Vertel dat je geen haast hebt en je het leuk vindt om haar te plezieren. Vertel haar ook dat ze zich niet druk hoeft te maken wanneer ze geen orgasme krijgt. Hiermee stel je haar op haar gemak en laat je merken dat het oké is en ze je niet teleurstelt wanneer ze niet klaarkomt.

Je kunt natuurlijk ook nog altijd een seksspeeltje gebruiken om de boel wat op te leuke. Gebruik bijvoorbeeld een vibrator, je vergroot hiermee de kans dat ze tot haar hoogte punt komt en het maakt je seksleven misschien wel een stuk spannender.