Nooit meer fake orgasmes

Laten we eerlijk zijn, vrouwen faken regelmatig een orgasme. De een misschien wat minder enthousiast dan de ander, maar we kunnen het simpelweg niet ontkennen. Het hebben van een orgasme is bij vrouwen namelijk niet één twee drie gepiept. Begrijp het niet verkeerd, het hebben van penetratie kan echt heerlijk zijn voor haar, maar hiermee ga je je meisje heel lastig laten klaarkomen. Je zult je moeten focussen op haar clitoris, want dat is namelijk het ‘episch centrum’ waar het allemaal gebeurt. Om haar tot haar hoogtepunt te brengen kun je uiteraard gebruik maken van je vingers of je mond. Maar mocht je hier nou niet zo’n pro in zijn of toe zijn aan iets anders, dan is een vibrator dé oplossing. Deze kunnen dingen doen die jij namelijk niet kan, wat je seksleven een stuk spannender maakt.

vibrator kopen relatie vriendin MAN MAN

Ben niet bang

De laatste jaren is het steeds normaler geworden om een trotse eigenaar te zijn van een vibrator. Het is dus totaal niet raar om er zelf eentje te hebben. Dit betekent niet dat je dit aan de grote klok moet hangen, want dan kan alleen maar averechts werken. Het erover hebben met je vrienden of je bedpartner is genoeg. Veel vrouwen zijn zelf al in bezit van één of meerdere vibrators. Voor haar zal het dan ook geen grote shock als jij er eentje uit je nachtkastje tovert. Doe dit wel subtiel en laat haar er misschien eerst zelf even mee spelen. Op deze manier zie jij je meisje genieten, kom je erachter hoe ze hem gebruikt en wat ze lekker vindt. 

Houd het schoon

Het hebben van een vibrator is een pluspunt, maar weet wel dat het enigszins onderhoud nodig heeft. Vooral wanneer je je bed met meerdere vrouwen deelt, en dus ook de vibrator. Maak altijd (maar dan ook echt altijd) de vibrator schoon. Het liefst zowel voor als na het gebruiken ervan. Dit kun je heel gemakkelijk doen met wat water en zeep. Let er echter wel op dat je een niet-irriterende zeep gebruikt. Wanneer je in het bezit bent van een vibrator die niet waterdicht is, kun je hem gemakkelijk schoonmaken door hem onder de kraan te houden en af te drogen met een handdoek. Heb je een waterproof vibrator dan kun je hem in een emmer of zelfs onder de douche even schoonmaken (en gebruiken). Verder heb je nog een aantal speciale middeltjes voor je speeltje schoon te maken, de zogenaamde toy cleaners. Je hebt bijvoorbeeld sprays die je er vervolgens af kunt spoelen.

vibrator kopen orgasme MAN MAN

De aanschaf

Het idee om een seksshop binnen te stappen kan wat angstaanjagend zijn. Daarom zijn er genoeg online shops die je kunnen helpen bij de aanschaf van een vibrator. Geen zorgen, wanneer je er een online koopt zullen deze discreet worden bezorgd. Je buurman, moeder of huisgenoten zullen geen idee hebben van wat jij hebt besteld. Weet je niet wat voor vibrator moet je aanschaffen, dat is tevens geen probleem. Online is er erg veel te vinden over diverse soorten, maten, standen en functies. Zo heb je bijvoorbeeld speciale vibrators die gemaakt zijn om de clitoris extra te stimuleren. Of kleintjes die je om je vinger doet zodat je het niet hoeft vast te houden. De een is wat duurder dan de ander, maar dit hoeft niet te betekenen dat je gelijk je halve salaris moet uitgeven.

Je kunt het ook altijd samen met je partner op ontdekkingsreis gaan. Ga samen opzoek naar een geschikte vibrator voor jullie beiden zodat je de volgende bed-sessie gegarandeerd succes hebt.