De ene vrouw vindt het prima om te doen, de ander vindt het zelfs heel opwindend en weer een ander heeft er helemaal niets mee; sperma slikken. Aan de andere kant zijn er weinig mannen die het niet als opwindend ervaren.

Hoe dan ook, de keuze om wel of niet te slikken is uiteraard aan de vrouw. Mocht ze ervoor kiezen om het wel te doen, dan hoeft ze zich over de inhoud in elk geval geen zorgen te maken. Het grootste deel van mannelijk zaad bestaat namelijk uit water, zo’n 90 procent. De andere 10 procent bevat veel nuttige stoffen, hoewel dat in deze context misschien een beetje raar klinkt. Hierin zitten eiwitten, koolhydraten, fructose en mineralen zoals zink, calcium, kalium en magnesium. De eiwitten zijn ook nog eens licht verteerbaar en dus liggen ze niet zwaar op de maag.

De voordelen van sperma slikken

Uit meerdere onderzoeken is zelfs gebleken dat witte zaadcellen voordelen voor de gezondheid van de vrouw kunnen hebben;

  1. Stoffen die in mannelijk zaad zitten zouden een anti-depressief effect kunnen hebben.
  2. Vrouwen die regelmatig slikken zouden opgewekter zijn en het bevordert ook hun slaap.
  3. Slikken houdt je jong en kan preventief werken tegen ziektes als Alzheimer.
  4. Vrouwen die slikken zouden minder risico lopen op ziektes tijdens de zwangerschap. Dit heeft te maken met de eiwitten in het zaad, die embryo’s zouden beschermen en vrouwen toleranter tegen ziektes maken.
  5. Het slikken van sperma helpt tegen ochtendmisselijkheid bij vrouwen.

slikken MAN MAN

Hoe maak je het aangenamer voor vrouwen?

Wanneer je het als man leuk vindt als vrouwen sperma slikken, kun je natuurlijk wel je best doen om het zo aangenaam mogelijk te maken voor haar. Zo kun je proberen om de smaak zo goed mogelijk te houden, door op je voeding te letten. Hoe meer vlees je eet, hoe slechter de smaak is. Daarnaast hebben ook koffie en sigaretten een negatieve invloed op de smaak van je zaad. Doe hier je voordeel mee en pas je voeding af en toe een beetje aan. Dit levert voor beiden voordelen op.