Iedere man heeft wel eens een seks-blunder begaan: eindelijk lig je met de vrouw van je dromen in bed, de pret begint maar deze eindigt sneller dan dat Usain Bolt de 500 meter rent. Of na een goede stapavond lig jij al klaar in het vreemde bed van je net ontmoette liefde van je leven. Zij maakt zich klaar, en ziet jou K.O. van de nodige liters bier op bed liggen. Gemiste kans. Gelukkig ben je niet de enige. Dit is iedere man wel eens overkomen. Beter lach je erom. En onthoud: door blunders als deze, leer je van je fouten en evolueer je langzaam tot de minnaar waar iedere vrouw van droomt.

Volgens Coleen Singer, sexpert nemen vrouwen, hoe ouder ze worden geen genoegen meer met een kort voorspel en een zwak uitgevoerde missionaris houding. Dit is niet goed. Ze willen meer. Meer diversiteit, meer creativiteit en belangrijk: meer aandacht voor detail. Nieuwe standjes en het ontdekken van nieuwe dingen zorgt voor nieuwe energie in de slaapkamer (keuken, auto of andere plekken), maar geeft ook jullie relatie een dikke boost. Dit zijn de seksstandjes die iedere man moet kennen. Doe er je voordeel mee.

1. missionarishouding, juist uitgevoerd

Deze heeft misschien de reputatie als ‘saaiste standje’, toch is dit het standje om je vrouwelijke partner een orgasme te geven. De meeste vrouwen zweren bij ‘a good old fashioned missionary’. Aan de missionarishouding op zich is niet veel spannends, maar vrouwen houden van het intieme contact, hoe close jullie lichamen tegen elkaar liggen. Daarnaast is het de positie waarbij hevig gezoend kan worden. Toch is de missionarishouding niet enkel rechtdoor in- en uit. Ga diagonaal. Zo ontstaat er meer wrijving, wat de clitoris stimuleert en je partner de climax laat bereiken.

man man sex standjes

2. 69

Veel mensen denken dat 69 enkel een kwestie van omdraaien en gaan is. In de praktijk komt er toch iets meer bij kijken. Een paar dingen dien je onder de knie te krijgen, door te oefenen natuurlijk. let er allereerst op dat je niet teveel druk op je partner plaats tijdens het verplaatsen van posities, en een goede hygiëne is een pre. 69 moet voor jou én voor je partner een opwindende ervaring zijn. Bevredig haar en zie het niet enkel als het krijgen van een blow job in een nieuwe positie.

man man seks standjes 69

3. Cowgirl

Geen andere positie levert jou een beter uitzicht op en reken er maar op dat het jou opwindt. Zorg er alleen wel voor dat het je partner net zo leuk vindt. Dus in plaats van dat je enkel met glunderende ogen omhoog staart, neem je haar mee in je opwinding. masseer haar clitoris, streel haar borsten, trek haar naar jezelf toe, zoen haar en duw haar heupen op en neer. Ook jij zou het vervelend vinden als je partner enkel als een starfish ligt en je aanstaart. Laat merken dat je het fijn vindt, zij doet immers al het werk.

man man seks standjes

4. The Crisscross

De naam komt je misschien niet bekend voor, maar je zal de ervaring zeker niet vergeten. Zij ligt op haar rug en drapeert haar benen tot een X. Jullie lichamen raken elkaar niet aan, maar je kunt haar nog steeds penetreren en met haar clitoris spelen. Deze positie is uitermate stimulerend voor je partner, omdat ze zich compleet moet overgeven.

man man seks standjes 3

5. Voetjes omhoog

Door de benen van je partner op te tillen en over je schouders heen te leggen geeft deze positie je de mogelijkheid je partner dieper te penetreren dan bij de standaard missionarishouding. Doe dit echter wel op een sexy, intieme manier. Deze positie geeft hetzelfde intieme gevoel als de missionarishouding, maar dan met diepere penetratie

man man seksstandjes

6. Sex tegen de muur

Veel vrouwen vinden het opwindend om tijdens de seks opgetild te worden. Voor sommigen is het zelfs een fantasie. Het is een ‘mannelijke’ positie waarbij de vrouw zich compleet moet overgeven aan de man. Let er wel op dat je een geschikte muur pakt. En in plaats van dat je haar streelt houd je haar stevig vast.

man man seksstandjes

7. Gekruiste benen

Jullie zitten allebei, lichamen tegen elkaar aan. Dit geeft een verbonden, intiem gevoel. Haar benen om jou lichaam heen. Een positie waarbij maximale penetratie bereikt wordt waarbij zij de controle heeft.

man man seksstandjes