Tien dingen die je kan doen met een clitoris

Als het gaat om het bereiken van een orgasme, hebben de meeste vrouwen meer nodig dan een simpele penetratie. Hoe lang je apparaat ook mag zijn, met alleen het heen en weer geschuif ga je het niet redden. Het toverwoord is stimulatie en dan vooral de stimulatie van de clitoris, het meest gevoelige knopje van het hele vrouwenlichaam. Met ongeveer 8.000 zenuwuiteinden is het een stuk gevoeliger dan je jonge heer en een beetje minnaar maakt van die wetenschap dankbaar gebruik. Mocht je het na talloze, voor jouw gevoel, geweldige vrijpartijen nog steeds niet weten: de clit bevindt zich net onder de plek waar de binnenste schaamlippen elkaar ontmoeten en is in het lichaam van de vrouw gekoppeld aan dat andere bijzondere plekje: de G-spot. Hoe zorg nu voor een ongekend heftige sekservaring? In ieder geval door je eigen fantasie te gebruiken. Een goed begin is in ieder geval onderstaande lijst.

  1. Zuigen en knabbelen

In plaats van haar alleen te likken, gebruik je je lippen en tong om aan haar clit te zuigen. De hele vulva bestaat namelijk uit gevoelige zenuwvezels. Daarmee stimuleer je haar dus optimaal. Ga overigens niet als een bezetene te keer, maar doe het rustig en zachtjes en let op de reactie van je partner.

  1. Teken cirkels

Hoe gek het ook klinkt, je hoeft de clit zelf niet te masseren met je tong, je kunt ook volstaan met het maken van cirkelvormige bewegingen rondom de clitoris van je vrouw of vriendin. Uit onderzoek blijkt dat ruim 75% van de vrouwen dit een zeer aangename techniek vindt.

  1. Breng variatie aan

Als je toch bezig bent om cirkels te maken met je tong of vingers kun je voorzichtig ook de clitoris zelf beroeren. Ruim 70% van de vrouwen vindt dit een aangename vorm van stimulatie. Doe je het goed, dan zal ze helemaal wild worden.

clitoris

  1. Links of rechts

Mocht je denken dat het eenvoudig is om je vrouw of vriendin oraal te verwennen, dan wordt het vanaf nu een stuk complexer. Hoe klein de clitoris ook is, de meeste vrouwen hebben juist de voorkeur voor stimulatie aan een kant. Aan jouw de taak om die kant te ontdekken, zelf zal ze het niet snel gaan vertellen.

  1. Gebruik je fantasie

De beste methode om de clitoris te verwennen is door deze met de tong te beroeren. Van boven naar beneden, alsof je een hekwerk schildert. Dat is de beginfase. Merk je dat ze jouw pogingen waardeert, wissel het dan af met andere bewegingen.

 

  1. Het voordeel van de grote clitoris

Ben je gezegend met een bedpartner die beschikt over een groot uitgevallen clitoris, dan is het helemaal feest. Maak hier gebruik van en speel met je vingers terwijl je haar juist daar masseert. Trek en duw de clitoriskap over de clitoris en beweeg in cirkels en spontane bewegingen om onvoorspelbaar te blijven.

  1. Speel met water

Natuurlijk is het prachtig als in staat bent om je vriendin te laten squirten. Niks mooiers dan een spetterend orgasme. Daar gaat het nu even niet om. Water kun je juist gebruiken om een extra dimensie toe te voegen aan de hele vrijpartij. Bovendien brengt het herinneringen aan haar allereerste bij je partner naar boven. Bij gebruik van een handdouche, laat je het water over haar lichaam tussen haar benen spuiten en beweeg het dichter bij haar clitoris en beweeg de waterstroom heen en weer. Logisch dus om dit in bad uit te proberen en niet in de slaapkamer.

  1. De penis als sextoy

Als je al zover in het spel zit dat je een volledige erectie hebt, probeer dan je harde penis te gebruiken om deze tegen haar clit aan te wrijven. Dit is zowel voor jezelf als voor je partner prettig en werkt ontzettend stimulerend. Je partner hoeft dit natuurlijk niet passief te ondergaan. Ze kan ook je penis pakken en deze gebruiken alsof het een (levensecht) seksspeeltje is.

  1. Lippendienst

Als ze direct clitoraal contact niet bijzonder prettig vindt, probeer dan haar binnenste schaamlippen te stimuleren. Door het stimuleren van deze binnenste schaamlippen, trek je eigenlijk lichtjes aan de clitoris. Hierdoor is deze techniek vooral een uitkomst voor vrouwen die een extreem gevoelige clitoris hebben.

  1. Yes! Olie en balsem

Er is een heel scala aan oliën en balsems te koop die je kunt gebruiken tijdens de seks. Ze zijn ontworpen om een ​​tintelend of verwarmend gevoel te geven aan de clitoris. Ook dit kan een uitkomst zijn als de clitoris van je partner extreem gevoelig is.