De Audi RS Q8 is een sportauto in een SUV

De Audi RS Q8 is nu gespot bij VDM Cars voor de deur. Hier kun je hem in de witte en in de zwarte uitvoering krijgen. Maar voor de autofans onder ons gaat het niet alleen om wat je niet ziet maar om wat je voelt: de motor. Uitgerust met een 4,0L V8 motor heeft hij een vermogen van 600 pk met een koppel van maar liefst 800 Nm. Hierdoor bereik je in 3,8 seconden de 100 kilometer per uur. Dat is best bijzonder voor een SUV, aangezien dit meer cijfers voor een sportauto zijn.

audi rs q8

Hollandse prijzen voor een luxe auto?

Je betaalt er dan ook wel goed voor: de Audi RS Q8 gaat er nu uit voor een startbedrag van €199.700. Hier komt echter nog een waslijst aan opties bij, die de prijs nog opvoert. Zo krijg je het Dynamic Package Plus pakket erbij waardoor je een topsnelheid van 305 km/u haalt. Ook kun je 23-inch velgen toevoegen. Als je zo je eigen auto samenstelt zit je op een prijs van €249.800 en daar verkoopt VDM Cars hem ook voor. Voor dit luxe autobedrijf is dit een gemiddelde prijs. Met wat ze in de showroom hebben staan wordt iedere liefhebber van luxe auto’s verwend.

Een sterke én stijlvolle SUV

Een SUV wordt snel geassocieerd met een lomp bakbeest dat vooral sterk maar niet zo mooi is. De Audi RS Q8 doorbreekt dit toonbeeld en brengt een stijlvolle, moderne en ook nog eens supersterke SUV op de markt. Hij behoort tot de snelste SUV van allemaal er ziet er ook nog eens heel goed uit. Het is nog niet de mooiste auto ter wereld, want die is al vastgesteld. Er zijn ook nog talloze andere mooie auto’s te benoemen, maar mocht je zin hebben om lekker Duits te scheuren dan zit je hiermee goed.

audi rs q8

audi rs q8