Nooit je eigen plezier voorop zetten

Wat belangrijk is mannen van weleer: maak je eigen genot ondergeschikt aan het plezieren van je partner. Daarmee wordt niet bedoeld dat jouw genot niet van belang is, maar vrouwen krijgen gewoon graag aandacht in bed. Het is belangrijk om hier de perfecte aanpak voor te vinden en bovenal gewoon je tijd voor te nemen, vooral als je haar wilt verwennen met meerdere orgasmes. Haastige spoed is zelden goed en dat geldt zeker voor momenten als deze.

Volgens Men’s Health is het geen hogere wiskunde om een vrouw meerdere orgasmes te laten hebben, maar je moet er wel wat moeite voor doen. Bovendien is het essentieel om goed te luisteren naar de wensen van de dame in kwestie. Je wilt tenslotte niet dat ze haar orgasme faket. Wanneer een vrouw net een orgasme heeft gehad, duurt het even alvorens ze klaar is voor een tweede poging.

met deze vier tips bezorg jij je vrouw meerdere orgasmes MAN-MAN

Echter, het wil niet zeggen dat het mogelijk is bij iedere vrouw. Volgens meerdere onderzoeken is het percentage vrouwen dat in staat is meerdere orgasmes te hebben slechts 14% – andere studies denken dat dit percentage hoger bij zo’n 40% ligt. Met het opvolgen van deze vier stappen weet jij in ieder geval dat je het op de best mogelijke manier aanpakt en je jouw partner nóg beter kunt plezieren.

1 Creëer genoeg seksuele spanningen

Seksuele spanning is de basis voor ieder stomend heet moment, maar deze spanning moet nog groter zijn als je haar bonus-orgasmes wil geven. Het is essentieel om de spanning die wordt opgebouwd vast te houden en deze groter te maken. Nadat ze haar eerste orgasme heeft gehad, wil ’t lichaam terugkeren naar een staat van ontspanning. Het is aan jou om dit niet te laten gebeuren en de seksuele spanning in leven te houden.

Begin deze spanning vroegtijdig op te bouwen. Dit kun je doen door middel van berichtjes in de ochtend en het langzaam opbouwen van de honger naar seks. Ga bij thuiskomst door, door haar bijvoorbeeld subtiel aan te raken tijdens het eten en probeer de spanning en aanrakingen steeds intenser te maken. Op ’t moment dat jullie dan daadwerkelijk seks gaan hebben is de spanning zo groot – een tweede keer is dan zeer aannemelijk.

met deze vier tips bezorg jij je vrouw meerdere orgasmes MAN-MAN

2 Zorg dat haar opgewonden staat blijft sluimeren

Wanneer de dame in kwestie zojuist een orgasme heeft gehad, is haar clitoris overgevoelig – het is dus belangrijk dat je haar even de tijd geeft. Dat wil niet zeggen dat je ernaast kunt ploffen en niet meer hoeft te bewegen, nee. Juist nu is ’t aan jou om er voor te zorgen dat je de opgewonden situatie beheerst en behoudt. Kus haar, raak haar aan op andere gevoelige plekken en zorg ervoor dat haar zin niet afneemt, maar juist langzaam weer toeneemt.

Het is heel belangrijk om je haar tijdens deze momenten te complimenteren. Fluister in haar oor hoe knap ze is en hoe erg je geniet van ’t moment. Woorden kunnen heel veel teweeg brengen tijdens dit soort situaties, maak daar dus goed gebruik van. Overigens raden we je af om geforceerd op zoek te gaan naar ’t tweede orgasme, het moet wel leuk blijven natuurlijk. Doe het alleen in overeenstemming en op een casual manier.

3 Verhoog de intensiteit voor een nieuw orgasme

Net zoals bij mannen, stroomt ook bij vrouwen het bloed naar ’t geslachtsorgaan voorafgaand en tijdens een orgasme. Nadat een orgasme is bereikt, is het bloed niet meteen weg. Dit zorgt ervoor dat het bereiken van een tweede orgasme eenvoudiger is dan het eerste (mits je de gelukkige vrouw treft natuurlijk). Zorg dus dat je gebruik maakt van de staat waarin je bedpartner zich bevindt.

met deze vier tips bezorg jij je vrouw meerdere orgasmes MAN-MAN

Volgens Men’s Health doe je dit het best door de intensiteit van je dirty talk te verhogen en aan te geven dat je haar nog eens gek wil maken. Wanneer je haar wat rust hebt gegeven kun je subtiel verder gaan met het stimuleren van haar geslachtsorgaan. Door dit in eerste instantie heel voorzichtig te doen en het steeds iets intenser te maken, bouw je opnieuw spanning op in haar lichaam.

4 Kies een nieuwe benadering

Er is niets mis met bekend terrein – zeker wanneer het werkt en jullie ’t allebei fijn vinden. Echter, wanneer haar clitoris nog overgevoelig is, zal je andere manier moeten zoeken om haar te stimuleren. Je gaat dus op zoek naar nieuwe erogene zones. Zorg er voor dat je haar stimuleert op niet eerder gekozen plekken. Het beminnen van andere spots op haar lichaam zorgen voor een verhoogde afgifte van dopamine. Dopamine verhoogt de kansen op een orgasme dus dat is altijd goed, vooral met het oog op meerdere orgasmes.

met deze vier tips bezorg jij je vrouw meerdere orgasmes MAN-MAN

Doe ’t met liefde en dan komen de meerdere orgasmes hopelijk vanzelf

Het is belangrijk om alles vol overtuiging te doen en met oprechte intenties. Wanneer je dat doet, wordt de vrijpartij en het gevoel dat er bij komt kijken een stuk intenser. Je zal zien dat jullie allebei veel meer genieten en de vrijkomende gevoelens vele malen heftiger zijn dan voorheen. Doe je best en zet haar plezier op de eerste plek. Zo krijg jij automatisch ook meer plezier en geniet je meer van het moment.