Met deze eigenschappen scoor je wel een one night stand

Op sommige punten zijn vrouwen net als mannen: ze houden van seks, juist vanwege de seks. Het goede nieuws: je hoeft geen Ragnar Lothbrok of Chris Hemsworth te zijn om indruk te wekken. Natuurlijk speelt de intuïtie geen onbelangrijke rol en is het juist enorm belangrijk in de slaapkamer, uiteindelijk heb je veel meer aan wetenschappelijk onderbouwde feiten. Nieuw onderzoek naar wat vrouwen zoeken in het type ‘man voor een nacht’, heeft een aantal verrassende (en sommige niet zo verrassende) resultaten opgeleverd. Maar liefst 68.000 mensen kregen een vragenlijst voorgelegd en de antwoorden werden geanalyseerd door Dr. Virginia J. Vitzthum in samenwerking met de Universiteit van Göttingen. Dus wil jij graag dat jij voor een nachtje kan genieten van die prachtige vrouw in erotische lingerie? Zie hier de ultieme gids om de perfecte one night stand te realiseren.

one night stand regelen

Goede verzorging is wel een dingetje

Alhoewel vrouwen nog steeds de baard kunnen waarderen is waxen het toverwoord anno 2019. Als het om een eenmalig avontuur gaat is een kort kapsel en een haarloze borst een absoluut pluspunt. Overigens hoef je als Nederlandse man niet direct het scheerapparaat te gaan zoeken, vooral Japanse en Russische vrouwen geven de voorkeur aan een gladgeschoren mannenlijf.

Je lengte is veelal bepalend

Size matters! Dan hebben we het voor de verandering niet over de lengte van je derde been, maar over de lengte van je lichaam. Lange mannen zijn dus woest aantrekkelijk. Pech dus voor de Danny de Vito’s onder ons. Sterker nog, kom je in lengte flink te kort, dan daalt je kans op een avontuurtje gewoon met 90 procent.

one night stand

Groot geschapen: jammer joh

Ben je niet bijzonder lang, maar wel groot geschapen, ook dan heb je pech. De meerderheid van de ondervraagde dames gaven aan juist de voorkeur te geven aan een normaal geschapen man. Dat geldt niet alleen voor de lengte van je geslachtsdeel, bijna drie op de tien vrouwen hebben de voorkeur voor een ‘normaal’ lichaamstype. Met een beginnend buikje kun je dus nog steeds goed scoren.

Hoog IQ verlaagt je kans

Intelligentie is toch wel een dingetje als het om daten gaat, maar gaat het enkel om een eenmalige vrijpartij, dan is je IQ veel minder belangrijk. Met andere woorden, je kwaliteiten in bed zijn veel belangrijker dan wat je te melden hebt. Tref je toevallig een Amerikaanse vrouw, dan kan het handig zijn om een beetje slim uit de hoek te komen: 46,7 procent van de Amerikanen gaf aan dat een behoorlijk IQ wel belangrijk is om het bed te kunnen delen.