Hoe maak je een vrouw opgewonden?

De liefde is geen eenrichtingsverkeer en ‘wat gij zal leveren, zult u tevens ontvangen’. De vrouw heeft een bepaalde handleiding en elke dame is weer uniek. Wat vrouwen lekker vinden in bed, daar zijn we nu nog even niet. Voordat we die stap kunnen maken, moet je haar in the mood brengen. Oftewel de vrouw opgewonden maken.

Of je nou een taart bakt of je opleiding afrondt, alles heeft voorbereiding nodig. De taart heeft verschillende ingrediënten nodig om gebakken te worden en de opleiding heeft veel studie-uren nodig om te halen. Mannen, een vrouw heeft het allemaal nodig. Bij het leven hoort vallen en opstaan, maar wij proberen jullie een handje te helpen door de juiste ingrediënten uit te kiezen en goed te studeren om een vrouw opgewonden te maken.

1. Uitstellen van executie

Geduld is een schone zaak. Probeer je hitsige zelf even in bedwang te houden en speel eens met haar mee. Je kan haar helemaal opgewonden maken door alles net even uit te stellen. Streel haar zachtjes over haar binnen benen, maar net niet op de plek waar ze wil. Geef haar kusjes in haar nek en op haar wang, maar net niet op haar mond. Streel haar op haar buik, maar net niet genoeg naar boven én net niet genoeg naar beneden. Zo laat je zien dat je de tijd voor haar neemt en dat het geen snelle wip is. Af en toe iets geven, maar niet te veel mannen, want tijd is immers jouw wapen.

2. IJsblokjes kunnen helpen

De koele jongens kunnen je helpen om je avond heter te maken dan ooit te voren. De sensatie van de ijskoude blokjes brengen iets met zich mee dat ze nooit eerder heeft gehad. Probeer het eerst op wat minder gevoelige delen, maar zodra je merkt dat het werkt kan jij je weg banen naar de intiemere delen. Zoiets hebben jullie nog nooit meegemaakt.

tips voor in bed

3. Dirty talk

Maak het spannend, niet grof. Bespreek met elkaar wat jullie straks ‘eventueel’ zouden kunnen doen. Vertolk wat jij met haar zou doen en hoe jouw handen over haar lichaam bewegen. Fluister dit af en toe in haar oor terwijl je haar stevig vasthoudt. Streel langzaam over haar heen, maar vergeet het geduld niet. Stel vragen wat ze wil en betrek haar in de fantasie. Door te leven in haar gedachte maak je haar alleen maar meer opgewonden. Andersom kan zij hier natuurlijk ook mee beginnen en dan is het aan jou de taak om hier in mee te gaan.

4. Wakker worden met een vrouw

Wakker worden met een vrouw, of het nou je vriendin of een scharrel is, de vrouwen vinden het heerlijk. Ze zeggen niet voor niks dat je de dag goed moet beginnen om de rest van je dag extra leuk te maken. Nu kan jij de sensuele wekker zijn waarvan zij heerlijk wakker wordt. Dit betekent niet dat je in haar oor moet schreeuwen: “wakker worden”, maar sensueel en subtiel fluisteren hoe graag je haar wilt, werkt een stuk beter. Neem in de ochtend de tijd voor haar en blijf toch net iets te lang liggen om van elkaar te genieten. Doordat je in de ochtend de tijd neemt voor een vrouw, scoor je pluspunten. Wie weet ben jij de gelukkige en mag je nog even genieten in de ochtend. Uurtje later naar werk dan maar?

opgewonden vrouwen

5. Zelfverzekerd overkomen om de vrouw opgewonden te maken

Zelfverzekerd zijn tussen de lakens is voor veel vrouwen belangrijk. Dit betekent echt niet dat je alles moet weten en dat alleen de meest aantrekkelijke mannen een vrouw naar ongekende hoogtes kunnen brengen. Het gaat er meer om dat zij het gevoel krijgt dat je weet wat je doet. Dit maakt de vrouw opgewonden. Doe eens iets anders, iets geks of iets brutaals, waardoor zij even niet weet waar ze moet kijken. Als zij denkt dat ze de leiding heeft, moet je eens laten zien wie echt de baas is. Dit kan haar helemaal gek maken.