Welke kledingstukken vinden vrouwen mooi bij mannen?

De juiste kleding hoeft niet altijd super netjes of super duur te zijn. Het gaat vooral om dat jij de juiste kleding kiest die bij jouw lichaam past. Heb je een bierbuikje weg te werken met kleding? Dat kan. De volgende kledingstukken worden extra gewaardeerd door vrouwen, omdat je er gewoon goed in uitziet, mits je de juiste pasvorm hebt natuurlijk. Hier zijn vijf kledingstukken die jij in huis kan gaan halen.

 

1. Wit overhemd

Een klassieker die altijd gedragen kan worden en op vele broeken past. Op een mooie pantalon is het een goede casual look waar vrouwen voor kunnen smelten. Voor de feestdagen is dit natuurlijk een goede outfit waar je niet te netjes bent máár wel gepast. Heb je een net kerst diner waar jullie echt voor uitpakken? Dan kan een mooi pak het helemaal afmaken.

overhemd wit mannen

Overhemd

Wit €119 Shop nu

Ben je nog op zoek naar een nieuw pak? Check dan de beste pakkenwinkels in Amsterdam.

2. Oversized hoodie

Een comfortabele trui waar jij ook heel veel plezier van gaat hebben. Een hoodie dragen kan in verschillende stijlen en laat even een hele andere kant van jou zien. Een net overhemd is niet het enige wat deze man kan rocken, maar een zachte hoodie waar zij lekker tegenaan kan liggen is niet te veel gevraagd. Daarnaast snap je natuurlijk wel dat zij ongetwijfeld jouw hoodie gaat jatten. Een goed item om een wat stoerdere en comfortabele look te creëren.

hoodie kledingstukken die vrouwen mooi vinden

Grijs

Hoodie €104 (afgeprijsd) Shop nu

3. Leren jas

Leren jassen kunnen wij niet uit deze lijst laten en hoort echt bij de kledingstukken die vrouwen goedkeuren. Van net naar comfortabel, zijn we nu aangekomen bij de stoere en zelfverzekerde man. Hét boegbeeld van mannelijkheid en hoort zeker thuis in jouw kledingkast. Een tijdloos kledingstuk die met een simpel wit t-shirt al een kracht uitstraalt waar je u tegen zegt.

4. Accessoires

Een klokwerk om jouw pols is hét accessoire voor mannen om te dragen en zorgt voor de finishing touch die jouw outfit kan gebruiken. Naast horloges zijn er natuurlijk talloze andere accessoires die je kan dragen. Je kan denken aan een zonnebril, een toffe armband of voor de koude maanden kan een muts ook zeer passend zijn.

zonnebril

Zonnebril

Gold €45 (2=1) Shop nu

5. Grijze joggingbroek

Hoezo nou weer een grijze joggingbroek? Ja mannen, dit is een kledingstuk die jij op een zondag prima kan rocken op straat. Wij vinden het toch ook mooi om naar vrouwen in leggings te kijken? Vrouwen vinden billen ook gewoon mooi en zeker in een goed passende grijze joggingbroek. Een relaxte en comfortabele uitstraling kunnen op een gepast moment voor die aantrekkingskracht zorgen. Bedank je joggers maar alvast als jij in jouw joggingbroek naar buiten gaat.