Weekender

Stijlvol de deur verlaten kan niet zonder een mooie en praktische tas. Voor de alledaagse bezoeken aan je werk is een aktetas of rugzak vaak voldoende. Wanneer jij echter voor langere tijd het huis verlaat, zal je ongetwijfeld meer spullen mee moeten nemen. In dat geval is de weekendtas de beste optie. Combineer je outfit met de beste bijpassende tas, met voorkeur in het leer. Dit is in onze ogen de stijlvolste variant en deze zal op de lange termijn het mooist blijven. Eén van de beste investeringen als het gaat om mannen accessoires.

mannen accessoires sieraden kledingstukken MAN MAN
Foto via Instagram @laauw_official
weekendtas

Weekendtas

zwart €70 Shop nu

Zonnebril

De zonnebril is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Naast dat dit een tijdloos fashion item is, blijft het natuurlijk ook fijn voor in de zon. Een zonnebril kan je look maken of breken, afhankelijk van jouw gezichtsvorm en andere kledingstukken. De klassieke Aviator, Clubmaster of Wayfarer komen dan ook het beste tot hun recht wanneer deze goed gestyld worden. Twijfel jij welke zonnebril jou het beste staat? Zo kies je een zonnebril die bij je gezichtsvorm past.

mannen accessoires sieraden kledingstukken MAN MAN
Foto via Instagram @erik.forsgren
zonnebril met rechthoekige glazen

Zonnebril

zwart €100 Shop nu

Mutsen

Je ziet ze steeds vaker, verschillende accessoires voor op het hoofd. Voor deze tijd van het jaar is de muts uitermate geschikt, warm én stijlvol. Stap over je angst heen en zet hem is eens op, ook al denk je dat het jou misschien niet staat. Ga na of jij hem het liefst draagt boven of over je oren en maak dan de beslissing voor het soort model. Zo kan ‘ie wel degelijk een sterk onderdeel zijn van jouw verschijning. Het is wel belangrijk om je accessoire vol zelfvertrouwen te dragen om je outfit nog meer te laten shinen.

mannen accessoires sieraden kledingstukken MAN MAN
Foto via Instagram @pierre.laurant
donkerblauwe muts uiterlijke verzorging mannen

Muts

Donkerblauw €79 Shop nu

Horloge

Je kunt er niet omheen. Een horloge is de meest gedragen accessoire door de man. Dit mode-item zorgt voor de finishing touch en is ook praktisch bij jouw outfit. Horloges komen voor in talloze verschillende soorten. Van fel en robuust tot simplistisch en verfijnd. Wij geven de voorkeur aan een minimalistisch horloge. Doordat deze tijdloos en veelzijdig is kun je hem dragen bij vrijwel al je outfits en raak je er niet snel op uitgekeken. Je komt altijd weg met effen-basickleuren zoals zwart, wit & cognac. Ook de leder banden zorgen voor een andere kijk op je horloge dan de stalen zilveren band.

Omdat het aanbod aan horloges zo immens groot is, selecteerden wij de tofste horlogetrends van dit moment.

mannen accessoires sieraden kledingstukken MAN MAN
Foto via Instagram @Iamgalla
zwart horloge

Horloge

Zwart €225 Shop nu

Leren handschoenen

Handschoenen dragen we in de winter allemaal. Maar wat niet iedereen weet is dat je onwijs veel verschillende handschoenen hebt die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. De bekendste is de leren handschoen, een tijdloos en praktisch accessoire. De kleuren zwart en bruin zijn de stijlvolste keuze. Combineer deze met dezelfde kleur weekend bag en een bijpassende overcoat voor een sterk samengestelde outfit.

mannen accessoires sieraden kledingstukken MAN MAN
Foto via Instagram @alexsmiles1
welke handschoen is het beste om te kopen

Leren handschoen

zwart €42 Shop nu

Al met al zullen mannen accessoires niet alleen praktisch zijn, maar geven ze jouw outfit wel degelijk een stijlvolle upgrade.

Naast het feit dat mannen accessoires een belangrijke rol spelen, kan een kapsel ook alles bepalend zijn voor jouw complete look. Dit zijn de halflange herenkapsels voor de winter.