Met deze outfits kun jij je joggingbroek goed combineren

Een joggingbroek dragen we echt niet meer alleen tijdens het sporten of tijdens een relaxed filmavondje. In deze periode dragen we hem vaker binnen en buiten ons huis. Een modieus exemplaar zorgt er hierbij voor dat je je prima in het openbaar kunt vertonen in je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een afspraak met een vriend, een wandeling of tijdens het boodschappen doen.

Je joggingbroek op de juiste manier combineren is daarom van groot belang. Zo voorkom je dat je een onverzorgde uitstraling krijgt. Dit zijn een paar manieren om je joggingbroek goed te combineren met de rest van je outfit.

Je joggingbroek combineren in combinatie met een hoodie en jacket

Je zal je relaxte joggingbroek of loungebroek niet snel aandoen naar een restaurant of een belangrijke meeting. Het is en blijft een kledingstuk dat je vooral voor de ontspannen momenten uitkiest. Zorg er in deze gevallen voor dat je andere kledingstukken uitkiest die ook bijdragen aan dat gevoel. Kies een kleurrijke en stijlvolle hoodie en combineer dit met een jacket. De jas van je keuze kan verschillen. Zo staat een bomber jack goed bij je hoodie, maar kan je ook kiezen voor een casual leren jas of een denim jacket.

joggingbroek combineren
Foto via: Instagram @zeno_vic

Je joggingbroek combineren met een sweatshirt en overcoat

Geen zin om in een nette pantalon te schieten, maar ga je toch de deur uit? Dan kan de juiste jas een groot verschil maken in je look. Draag de joggingbroek onder een sweatshirt en draag hier een overcoat bij. De overcoat zorgt er hierbij al snel voor dat je look een combinatie wordt van business casual. Kies een variant in een andere kleur dan je broek. Je kunt een grijze joggingbroek dus goed combineren met een donkerblauwe of camel overcoat. Bovendien is de overcoat één van de 3 warme en stijlvolle winterjassen. Zo kom je dus in stijl voor de dag.

 

De juiste schoenen om bij je joggingbroek te dragen

Ook al draag je wellicht een overcoat bij je joggingbroek of kies je voor een andere nette jas, toch blijft één regel gelden: draag sneakers onder je broek. Het verschil met andere schoenen, zoals chelsea boots of andere nette schoenen zorgt voor een te groot contrast. Gelukkig zijn er meer dan genoeg stijlvolle sneakers te vinden.