Goed aan sexting doen: zo moet het

Het voordeel van online dating is dat remmingen vaak wegvallen doordat je elkaar niet ziet. Uiteraard kun je besluiten om te gaan Facetimen, maar dat doe je zelden bij een eerste contactmoment. De sleutel tot succes als je haar online wil versieren, ligt in de manier waarop je je gedraagt. Dat gezegd hebbende blijkt dat juist dat de omgangsvormen vaak te kort schieten, vooral als je overweegt om de chat een erotische lading te geven. Deze tips gaan je in ieder geval helpen om ook je online reputatie van de moderne Don Juan te onderschrijven.

1. Let op subtiele signalen

Sexting kan leuk en opwindend zijn, maar vaak is het geen goed idee om zulke berichten te gebruiken in het eerste contactmoment. Als de vrouw jouw DM beantwoordt, betekent dit niet dat je de chat gelijk een erotische lading mag hebben. Ontbreken de signalen, doe het dan niet. Feitelijk draait het om de verleiding. Maak daar dus gebruik van door complimenten te geven, net zoals je dat ook in de kroeg of club zou doen. Is het ijs gebroken en krijg je subtiele signalen zich aangetrokken voelt en dat ze open staat voor een meer erotische chat, ga er dan voor.

hoe word je goed in sexting met vrouwen

2. Ongevraagde pikante foto’s sturen is niet slim

Het is de meest gehoorde klacht op het gebied van online daten. Of dit nu via WhatsApp, Messenger of een dating app gebeurt, de meeste vrouwen zitten niet op een dick pic te wachten. Zonder een directe of indirecte uitnodiging is het een slecht idee om dergelijke foto’s te versturen. Het enige wat je er feitelijk mee bereikt, is dat ze je als een ‘creep’ zal bestempelen. Wanner kan het dan wel? Heel simpel: als ze je kent, zich tot je aangetrokken voelt en jullie dat intieme level al bereikt hebben. In alle andere gevallen is het ronduit ranzig.

3. Vul het zelf niet in

Ongestoord erotische vragen stellen aan het begin van een nieuwe chat zal in de meeste gevallen geen bonuspunten opleveren. Sterker nog, het werkt juist ontmoedigend. Voor jou als man kan dat misschien dé manier zijn om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven, maar de dame waar je mee chat zal dit op een heel andere manier interpreteren. De fout die je dan namelijk maakt, is dat je er per definitie van uitgaat dat zij het ook leuk vindt zonder dat eerst te vragen. Niet alles wat eerder wel succesvol was, zal ook bij een nieuw contact werken.

4. Kies het juiste moment

Goede sexting is een kwestie van timing. Je kan het wellicht een geweldig idee vinden om haar erotisch getinde appjes te sturen tijdens haar werk, maar in de meeste gevallen werkt het averechts. Zorg er dus voor dat het niet alleen wat betreft de content past, maar ook wat betreft het tijdstip. Het sturen van een appje vraagt – ongeacht de inhoud – om een reactie. Zorg er dus voor dat ze daar ook de tijd voor heeft.

5. De afknapper: erotische foto’s eisen

Natuurlijk vind je het leuk om haar gedurfde foto’s zien. Het probleem is dat mannen vaak niet stil staan bij de vraag of zij dat ook zo geweldig vindt. De kans is dus groot dat ze een dergelijk verzoek, hoe kunstig je het ook verwoordt, niet zal kunnen waarderen. Voor de meeste vrouwen is dit een regelrechte afknapper en dus loop je het risico dat ze je alsnog afwijst. Niet doen dus als je niet zeker weet dat ze het waardeert.

6. Ghosting is ook niet slim

Soms werkt het niet echt. Je hebt er nu eenmaal twee personen voor nodig die ‘in the mood’ zijn. Sexting is – hoe subtiel ook uitgevoerd – een gevoelig onderwerp. Met andere woorden, houd rekening met elkaar. Stelt ze jouw subtiele poging niet op prijs, heb daar dan begrip voor en ga haar niet direct dumpen omdat ze je nu eenmaal niet je zin geeft. Ghosting is in dat geval een zeer beroerde optie.

hoe goed in sexting worden

7. Wees jezelf, niet dominant

Sexting kan diverse vormen aannemen en kan zelfs een goede weerspiegeling zijn van jouw voorkeuren. Dat wil niet zeggen dat als je toevallig van BDSM houdt, je dit ook kunt gebruiken in de appjes die je verstuurt. In veel gevallen is het gebruik van je eigen voorkeuren in een chat juist voorbehouden aan de fase waarin je elkaar al langer kent. Wees dus geduldig en wacht het juiste moment af.

8. Ga er niet vanuit dat het altijd kan

Het feit dat je een keer een geweldige ervaring met haar hebt gehad tijdens het versturen van erotische appjes, betekent niet dat je dit altijd kan doen. Je rekening moeten houden met tal van factoren om zeker te weten dat het ook echt kan. Zo kan het effect vele malen beter zijn als je haar dergelijke appjes stuurt als ze in bed ligt, dan wanneer ze met haar vriendinnen op stap is. Kortom, gebruik je intuïtie en probeer je in haar situatie te verplaatsen.

9. Doe het subtiel

Het succes zit in het subtiele karakter ervan. Het is juist de kunst om je woorden zodanig te kiezen dat het er niet al te dik bovenop ligt. Met andere woorden, ga niet al te direct op je doel af, maar probeer haar op de juiste manier te verleiden. Je daarvoor echt geen cursus te volgen, gebruik gewoon voldoende creativiteit en je zal merken dat de boodschap veel beter over komt.

10. Focus op het plezier, niet op het doel

We zeiden het al: wees niet te direct. In bed ga je immers ook niet direct op je doel af en bij sexting zou dat ook zo moeten zijn. Het doel van een goede sessie is om haar in de juiste stemming te brengen en om haar te verleiden. Het is juist de ultieme manier om haar te laten weten hoe je naar haar verlangt. Door dat doel via een omweg te bereiken maakt het eigenlijk alleen maar spannender en verhoogt de kans dat bij een uiteindelijke fysieke ontmoeting, de vonken er vanaf spatten.

Wil jij een onbekende dame benaderen via je telefoon? Check dan vooral hoe je in een DM slide van een knappe vrouw.