Hoe moet je in de DM sliden van een vrouw?

Waarom zou je nog weg geswiped worden, terwijl je ook gewoon minder wanhopig over kan komen als je het via Instagram doet? Natuurlijk kan het twee kanten op: of de knappe dame in kwestie vindt jouw aandacht té gek,of je krijgt geen reactie en je weet meteen dat ze geen interesse heeft. Maar er zijn een aantal tips om in een DM te sliden van een knappe vrouw. En van die tips wil je natuurlijk gebruik maken, daarom hebben we ze voor je verzameld.

DM

1. Zorg voor intieme onderwerpen in de DM

Niet té intiem, zoals een vraag hoeveel mannen ze al in bed heeft gehad, maar beginnen met de vraag ‘hoe voel jij je nou echt?’ kan geen kwaad. Wanneer je in gaat op haar emoties en je toont vanaf het begin interesse in haar als persoon en haar gevoelens, zal je merken dat zij zich sneller vertrouwd voelt en dus ook sneller in zal gaan op je DM. Probeer tijdens de conversatie altijd door te vragen, zodat je een mooi en intiem gesprek krijgt. Oppervlakkige DM’s krijgen ze toch al genoeg, dus hierin kan je absoluut het verschil maken.

2. Verzin een bijzondere introductie

Maak je introductie zo uniek mogelijk. Stuur dus niet naar vijf verschillende meisjes dezelfde tekst, maar probeer contact te maken op een manier waarvan het meisje kan denken: ‘o, hij heeft echt wel moeite gestoken in contact zoeken.’ Een goed voorbeeld is beginnen over haar hobby. Vraag hoelang ze het al doet en hoe ze ermee begonnen is. Daardoor laat je weer zien dat je interesse in haar als persoon hebt.

3. Doe research naar haar

Wanneer je voorbereid een gesprek begint, zal je ook merken dat je de juiste vragen kan stellen. Anno 2020 is er zoveel over iemand op het internet te vinden. Dus kijk eens op haar andere sociale media en vraag daar eens iets over. Je zal merken dat het meisje veel sneller antwoord als ze je vragen interessant vindt.

4. Versterk de band

Zodra je eenmaal in gesprek bent, kan je het beste jezelf zijn. Net zoals je dat bent tegenover je beste vrienden. Wanneer jij open en eerlijk bent en je typt je berichten écht op jouw manier, zal je merken dat zij zich ook sneller open zal stellen.

5. Wees dominant in je DM

Onderzoeken wijzen uit dat veel vrouwen het aantrekkelijk vinden als een man dominant is. Dus zorg ervoor dat je eerlijk en direct bent. Een opmerking als ‘ik ga binnenkort écht met jou op date’ zal het dus goed doen. Omdat je niet vraagt om een date, maar je bepaalt het al een beetje. Zorg wel dat je dit pas doet wanneer je het meisje al een beetje kent. Het kan namelijk juist afschrikken als je daar meteen mee begint.