Heerlijk met een leuke meid aan het praten, gezellig! Althans, dat denk je. Uiteindelijk lig je alleen in bed. Waren het jouw slechte flirt skills of snapte jij de hints van die prachtmeid niet? Daarom helpen wij jullie met enkele hints door vrouwen gegeven.

 

Waarom doen vrouwen zo moeilijk?

Voordat wij de dating hints van vrouwen beter kunnen begrijpen, moeten we eerst begrijpen waarom zij zo moeilijk doen. Daarom kwamen de vrouwelijke gebruikers op Reddit, met een paar goede redenen:

  • De angst om bazig genoemd te worden
  • Om te zien hoe sociaal intelligent jij bent
  • Ze zijn gewend om benaderd te worden door hongerige mannen
  • Omdat zij niet weten hoe zij een man moeten regelen
  • Het label van ‘makkelijke meid’ is voor vele lastig mee om te gaan

dating tips MAN MAN

Dus heren, klaag nou eens niet als een vrouw jou benadert. Accepteer het en zeg eens niet dat ze makkelijk en bazig zijn. Misschien dat het dan voor jullie makkelijker wordt om de code te ontcijferen. Maar hé, het spel om een vrouw te versieren is dan ook wel weer leuk. Daarom is het goed om over hun tactieken te leren, zodat dit in de toekomst meer deuren voor jou opent. Toch nog niet geheel zeker van je zaak, check even deze flirt tips om jezelf aantrekkelijker te maken.

Dating hints; zo herken je dat een vrouw geïnteresseerd is

Wanneer de vrouw daadwerkelijk geïnteresseerd is in jou, laat zij dit blijken. Er zullen vele subtiele hints gegeven gaan worden volgens Heidi Gee, een professional op dit gebied. Ten eerste: wanneer een vrouw met enkele woorden begint te antwoorden, dan is het tijd om je interesse te verplaatsen. Wanneer de vrouw juist op reguliere basis jouw berichten stuurt of het gesprek een bepaalde flow heeft, is dit haar hint om iets met je te gaan doen. Een andere hint is wanneer zij het initiatief neemt om iets te vragen aan jou. Gebeurt dit, dan ben je zo goed als zeker verzekerd van die date.

Dating hints MAN MAN

Blijf weg van cliché zinnen zoals:  “Waar ben je naar op zoek”. Zinnen zoals dit geven een blijk van weinig creativiteit en spontaniteit. Maar waar jullie echt op wachten zijn natuurlijk de hints die zij geven om daadwerkelijk in het diepe te duiken. Wanneer de chick de volgende hints geeft, dan gaat het gebeuren:

  • Lachen om al je grappen, terwijl je eigenlijk niet heel grappig bent
  • Wanneer ze expliciet vermelden dat ze single zijn
  • Vragen of je wat wilt gaan drinken op een flirterige manier
  • Het hulp vragen aan vriendinnen

Dus heren jullie weten wat de hints van vrouwen zijn, nu is het tijd om dat meisje mee uit te vragen voor een date.