Bij Play-In in Utrecht haal je je innerlijke kind weer naar boven

Bij Play-In in Utrecht heb je tal van mogelijkheden voor een leuk avondje uit met z’n tweeën. Zo zijn er escaperooms, klimmuren, een arcadehal en een trampoline park aanwezig. Genoeg te doen dus.

Er is keuze uit verschillende klimmuren, zoals de ‘Stairway to Heaven‘ en de ‘Leap-of-Faith.’ Nog niet uitgespeeld? Dan kan je daarna gewoon door naar de arcadehal. Hier kan je verschillende spellen spelen samen met je date. Er is keuze uit schietspellen, flipperkasten, basketbal spellen en zo nog veel meer. Tip van de redactie: laat haar ook een keer winnen.

Het trampolinepark en de escaperooms maken het geheel af. Omdat er zoveel keuze en afwisseling is wordt het al snel moeilijk om je tijdens je date night te vervelen. Bekijk hieronder een video voor een korte sfeerimpressie:

@netherlands_hotspots Fun things to do in the Netherlands! We spent 4 hours here🤪 will definitely go again #thingstodo #thingstodonetherlands #utrecht #datenight #dateidea #trampolines #arcade #wallclimbing #netherlands ♬ Drop – Connor Price & Zensery