Online daten met de 5 beste dating apps anno 2020

De onderstaande dating apps zullen jouw ongetwijfeld wel wat spanning opleveren. Ze hebben elk een concept dat nét van de andere afwijkt. Check de 5 beste dating apps hier:

Inner Circle

Inner Circle is niet de standaard dating app. Het is namelijk de dating app voor hoogopgeleiden die matches voor je zoekt binnen dezelfde stad. Ook gaat het meer de kant op van een social media platform. Zo kan je zelf berichten toevoegen aan de newsfeed en zal je voornamelijk veel vrouwen zien die in een vergelijkbare sector werken als jij. Ook is het niet zo makkelijk om toegelaten te worden. Je moet namelijk uitgenodigd worden door een gebruiker van Inner Circle en dan kan je toegelaten worden na een screening. Het is niet makkelijk om binnen te komen, maar als het lukt heb je toegang tot één van de beste dating apps.

Tinder

Tinder is bij uitstek de meest bekende dating app ter wereld. De meeste mensen kennen het concept van Tinder dan ook wel, maar we zullen het toch nog even uiteggen. Je ziet foto’s van allemaal personen voorbij komen. Als je de persoon aantrekkelijk vindt, swipe je naar rechts. Is dit niet het geval, swipe je naar links. Als je een match hebt kan je een gesprek beginnen. Het is dus belangrijk om een goede profielfoto te hebben om succesvol te zijn op Tinder.

beste dating apps

Bumble

Wat Bumble zo uniek maakt is dat het initiatief bij de vrouwen ligt. Je ziet net zoals bij Tinder foto’s van anderen die je naar links of naar rechts kan swipen. Het is echter alleen voor de vrouw mogelijk om het gesprek te beginnen. En als de vrouw dit niet binnen 24 uur doet, dan vervalt de match. Dit geeft een verfrissende wending aan online daten en het filtert (hopelijk) de enge mannen eruit.

Happn

Heb jij nou iemand op straat gezien die je eigenlijk wel aan had willen spreken? Met Happn heb je de kans om deze persoon toch nog een berichtje te sturen. De app zal door het gebruik van je locatie personen zoeken met wie jij de wegen hebt gekruist. Als je geluk hebt kan je dus toch nog in contact komen met die ene prachtige dame die je op weg naar je werk langs hebt zien komen.

Hinge

Hinge wordt ook wel gezien als dé relatie app. Het is niet zo oppervlakkig als Tinder maar toch toegankelijk. Je zal herinnerd worden om het gesprek aan de gang te houden waardoor de conversaties centraal staan in deze dating app. Verder maakt deze app gebruikt van je Facebook vrienden. De voorgestelde matches zullen namelijk vrienden van vrienden zijn, wat het geheel toch nét wat betrouwbaarder maakt. Als je puur online date om op zoek te gaan naar een relatie, is Hinge zonder twijfel één van de beste dating apps.