Voelt deze vrouw zich tot mij aangetrokken?

Je hoeft het niet meteen door te hebben dat een vrouw je leuk vindt. Het kan dan zijn dat ze hele subtiele signalen geeft waardoor je het bijna niet doorhebt of ze probeert de signalen zelfs te verbergen omdat ze niet wil dat je het door hebt.

Gelukkig zijn er een aantal signalen die vaak terugkomen bij vrouwen die zich aangetrokken voelen. Wij hebben vijf van die signalen voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wanneer een vrouw je aantrekkelijk vindt.

1. Naar beneden kijken ná oogcontact

Heb je ooit al eens oogcontact gehad met je crush? Wat deed ze toen na het oogcontact? De kans is aanwezig dat je toen al hebt kunnen zien dat ze interesse in je heeft. Want wanneer een vrouw geïnteresseerd is in je, zal ze ná het oogcontact richting de grond kijken.

Dit geeft niet alleen aan dat ze verlegen wordt door jullie oogcontact, ze weet ook even niet waar ze anders naar moet kijken. En wanneer je dat ziet bij een vrouw, weet je dat het wel goed zit.

2. Ze knuffelt jou anders dan anderen

Aan de manier van knuffelen kan je ook al snel doorhebben of ze je leuk vindt. Houdt ze je vast en haalt ze met een glijdende beweging haar handen van je af? Dan zit je goed!

optillen en zoenen

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen die zich aangetrokken voelen toch nog extra lang aan je willen zitten. Vooral ná het knuffelen kan je dat erg opmerken.

3. Ze zit veel aan haar haren

Een vrouw die met een aantrekkelijk man praat, zal altijd zorgen dat ze er zo goed mogelijk uitziet. De kans is groot dat ze dus vaak aan haar haren zit om het goed te doen wanneer ze je leuk vindt.

4. Ze staat recht voor je

Wanneer een vrouw écht geïnteresseerd is in je, dan is de kans groot dat ze écht recht voor je gaan staan. Dus niet schuin, maar helemaal recht voor je. Dat betekent dat ze de confrontatie van haar crush aan wil gaan en oprecht alles willen horen wat je zegt.

5. Ze keurt bepaalde mensen subtiel af

Die ene collega of die ene celeb waar je helemaal fan van bent, zij vindt hem of haar ook helemaal geweldig. Of toch niet? Wanneer jij positief bent over iemand anders, is de kans heel erg aanwezig dat zij negatief over diegene gaat praten. Een kleine vorm van gezonde jaloezie kan erop wijzen dat ze je ziet zitten.