Hoe kan je zien of een vrouw mij leuk vindt?

We hebben signalen dat je ex-vriendin je nog leuk vindt, maar wat nou als je geen zin meer hebt in je ex-vriendin? Het is ook erg handig om te weten waneer een vrouw jou überhaupt leuk vindt. Als je denkt dat de date niet zo goed gaat, dan kan je deze herkenningspunten gebruiken om jezelf weer beetje moed in te praten. Soms gaat het ook beter dan dat je denkt.

Heb vertrouwen en gebruik deze punten om te zien of een vrouw je leuk vindt.

1. Zweten is een teken dat een vrouw je leuk vindt

Het eerste punt waarop je kan herkennen dat een vrouw je leuk vindt, is misschien iets minder sexy dan we hadden gehoopt. Als je hart sneller gaat kloppen of je gespannen/opgewonden wordt van iets, dan kan het zijn dat je wat meer begint te zweten. Een totaal normale reactie. Mocht je date dus opmerken dat het wel heel warm is of je ziet dat ze wat aan het zweten is, dan kan het zomaar zijn dat ze jou leuk vindt.

2. Houding spreekt boekdelen

Je kan veel zien aan een houding of iemand relaxed is of gespannen. Zo kan je daar ook uit halen hoe een vrouw erin staat. Is ze gesloten en armen over elkaar? Dan sluit ze zich waarschijnlijk ook letterlijk voor je af. Als een vrouw een open houding heeft, zal ze waarschijnlijk ook meer open zijn voor een vervolg date met jou. Open armen en een comfortabele houding kunnen duiden op dat jij een goed bezig bent op de date. Ga zo door.

herkennen vrouw je leuk vindt

3. Als zij naar je chest en in je ogen kijkt

Iemand aankijken doe je wel vaker als je een gesprek hebt. Dat is wel zo beleefd. Als je date je in de ogen aankijkt, kan dat ook gewoon uit beleefdheid zijn. Samen naar elkaar staren en blijven staren kan natuurlijk wel iets meer betekenen. Maar wist je dat vrouwen meerdere keren naar je borst kijken als ze je aantrekkelijk vinden? Als man is het absoluut niet netjes om naar de borsten van een vrouw te staren, maar weet dus als zij het bij jou doet, is dat een goed teken.

4. Knipperen

We kennen allemaal wel het snelle knipperen van de ogen bij vrouwen in films als ze iets willen. Heel lief kijken en zo veel mogelijk knipperen om er schattig uit te zien. Knippert je date ook wat sneller dan normaal? Dat is vaak een goed teken en kan die tweede date er wel eens inzitten.

5. Als ze dicht bij je staat dan vindt een vrouw je leuk

Iemand die je leuk vindt, houd je toch het liefst zo dicht mogelijk bij je? Als een vrouw dicht bij je staat, betekent dat waarschijnlijk dat zij het niet erg vindt om bij je te zijn. Leunt ze in en niet van je af, dan is het wel duidelijk toch? Ga ervoor.

vindt zij me leuk

 6. Overslaande stem

We hebben allemaal wel eens gehad dat je stem overslaat of je kan geen woorden vinden. Hoe komt dat? Spanning. Vrouwen zijn geen aliens en zij kunnen dit ook hebben. Maar wist je ook dat de snelheid van het praten aangepast wordt als je iemand ziet zitten? Als een vrouw je leuk vindt, zal ze haar spreken waarschijnlijk op je aanpassen zonder dat ze het door heeft.

7. Als zij hetzelfde doet als jij

Niet alleen de stem stellen we af op elkaar als we iemand leuk vinden, maar ook wat we doen. Gespiegeld gedrag is tevens iets wat onbewust kan gebeuren en een teken kan zijn dat je iemand leuk vindt. Naarmate je langer samen bent, neem je ook dingen van elkaar over. Je laat zo zien dat je bij elkaar hoort omdat je dezelfde dingen doet op dezelfde manier.

8. Blozen

We kennen het fenomeen blozen allemaal wel. Dit gebeurt als je je schaamt maar ook als je iemand leuk vindt. Naast dat het een goed herkenningspunt is om te zien of een vrouw je leuk vindt, is het daarnaast ook enorm schattig. Blozen heeft alleen maar voordelen.