Hoe maak je een goede dick pic?

Afgezien van de vraag of dat de juiste manier is, kun je er veel aan doen om ook met zo’n foto de gevoelige snaar te raken. Onze kroonjuwelen zijn er nu eenmaal in allerlei verschillende soorten en maten, maar als het er op aankomt om een goede foto te maken, kunnen we nog veel leren. In dat geval zijn de dames de echte professionals. Hoog tijd om ons licht op te steken en te luisteren naar wat zij belangrijk vinden aan een dick pic.

Ga je jouw jongeheer vastleggen op de gevoelige plaat, onthoud dan een aantal belangrijke regels:

  1. Zorg ervoor dat je zeker weet dat zij die foto ook echt wil zien.
  2. Zorg ervoor dat de ontvangende partij er ook echt plezier in heeft om er naar te kijken.

Stuur het niet ongevraagd!

Voordat we ingaan op de feedback van de vrouwen, weet wel dat de timing van het versturen essentieel is. Om zo’n foto ongevraagd in het eerste contact al te delen, is waarschijnlijk het recept om op social media geblokkeerd te worden. Eigenlijk is er maar een uitzondering op die regel: als zij als eerste haar uitdagende foto toestuurt. Geeft ze er dus geen expliciete toestemming voor, doe het dan niet. We herhalen: NIET!

hoe moet je een dick pic maken goede tips

Vrouwen geven hun mening

Zoals in de meeste gevallen verschilt het per vrouw wat nu eigenlijk een mooie foto van je jongeheer is. Bestudeer dus alle uitspraken aandachtig en doe je voordeel er mee.

  1. Een goede foto is er een die ‘goed ingekaderd’ is. In goed Nederlands, het gaat niet om je jongeheer, maar om het deel wat erbij hoort. Het is dus een toegift. Idealiter wil ze de onderste buikspieren kunnen zien – of in ieder geval de hele schaamstreek, en een deel van de dij. Ook moet de foto scherp zijn en er moet net genoeg licht op vallen zodat er wat contrast is met de omgeving.”
  2. “Zorg er in hemelsnaam voor dat je zonder shirt op de foto staat. Zo zien we in ieder geval meer dan enkel dat ding”
  3. “De beste foto van is helemaal geen foto van je geslachtsorgaan, maar is een *bijna* foto van je jongeheer. Een man met wie ik aan het daten was, stuurde me ooit een foto waarop hij nonchalant zijn jongeheer vastpakte. Dat was ideaal voor mij! De subtiele opname van zijn erectie zonder al het gedoe van het uittrekken van zijn kleren en het kantelen van de camera, maakte het geheel veel beter.”
  4. “Wat een aantrekkelijke dick pic is, kan per persoon verschillen. Ook de hele situatie kan bepalend zijn. Vraag gewoon wat ik wil zien, zo moeilijk is dat niet, vooral niet als je al wat langer aan het daten bent. Dat kan zelfs een bijzonder positief effect hebben. Zo vroeg een jongen waar ik regelmatig mee rommelde, mij ooit wat ik graag wilde zien. Dat zelfvertrouwen van hem op dat moment was voor mij opwindend genoeg.”
  5. “Een van de meest opwindende foto’s was toen hij net onder de douche vandaan kwam. Het was een full-body foto in zijn badkamerspiegel. Door de stoom was de spiegel een beetje beslagen, maar je kon net genoeg van zijn hele lichaam zien, waardoor het eigenlijk ongelooflijk spannend was.