Nieuw op Netflix: series, films en documentaires in week #29

Met alle nieuwe producties die aan Netflix worden toegevoegd snappen wij wel dat de abonnementen mogelijk duurder worden gemaakt. Online zijn er steeds meer vette series en films te zien die de moeite zeker waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de spannende serie White Lines of gangsterfilm Public Enemies met Johnny Depp in de hoofdrol. Ook in week 29 kunnen we genieten van nieuwe namen. Dit is wat er de komende dagen nieuw op Netflix te zien is.

The Business of Drugs

De ‘war on drugs’ kost in Amerika bizar veel geld. In deze documentaireserie gaat een CIA-analiste op onderzoek uit. Om die oorlog te kunnen winnen, moet men zich immers eerst bewust zijn van de drijfveren die gebruikers en producenten motiveert. De nadruk ligt hierbij vooral op de handel, prijzen en (verborgen) economie. Onder andere cocaïne, heroïne en cannabis worden onderzocht. Vanaf dinsdag 14 juli staat de docu serie nieuw op Netflix.

 

Along Came a Spider

Goed, deze film komt wellicht uit 2001 en kan daarom wat ouderwets aandoen. Tegelijkertijd is Along Came a Spider een uitermate spannende thriller die je gezien moet hebben. Een jong schoolmeisje wordt ontvoerd van haar school. Al gauw blijkt echter dat dit pas de eerste in een lange reeks van misdaden zal worden. Wie is te vertrouwen? Die vraag lijkt moeilijker te antwoorden dan gedacht. Morgan Freeman speelt de hoofdrol in deze film. Benieuwd welke films met de acteur nog meer de moeite waard zijn? Check dan welke 10 films met Morgan Freeman je gezien moet hebben. Vanaf woensdag 15 juli staat de film nieuw op Netflix.

 

Father Soldier Son

Ook deze documentaire komt naar Netflix. In Father Soldier Son volgen we de Amerikaanse soldaat Brian en zijn twee zoons. Over de loop van 10 jaar worden de drie gefilmd. Aan het begin wordt Brian uitgezonden naar Afghanistan. Voor zijn kinderen is dit reden om te zien als grote superheld, maar alles verandert wanneer Brian een tweede keer (ditmaal zijn de jongens ouder) wordt uitgezonden. Hij keert gehandicapt terug en moet een zware revalidatie-strijd voeren. Het zorgt voor frictie, conflict en verdriet in het gezin, waar alle kaarten anders lijken te zijn geschud. Tegelijkertijd blijft Father Soldier Son een documentaire over hoop, vergeving en niet opgeven. Een emotionele maar rake aanrader dus. Vanaf vrijdag 17 juli staat de docu nieuw op Netflix.

 

Suits (seizoen 8A)

Last but not least, Suits. De fans van deze topserie kunnen vanaf aankomend weekend genieten van een nieuw seizoen. Het zal gaan om het eerste deel van seizoen 8. We zullen het helaas wel moeten doen zonder de knappe Meghan Markle, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Er zullen genoeg nieuwe gezichten te zien zijn en dat brengt het nodige drama met zich mee. Vanaf zaterdag 18 juli kan jij het nieuwe seizoen gaan bingewatchen.