Dit weten we al over White Lines seizoen 2

Een nieuwe serie van de bedenker van La Casa de Papel. Niet elke show zou aan die grote verwachtingen kunnen voldoen, maar het is White Lines redelijk gelukt. De serie werd een tijd geleden door Netflix aan het assortiment toegevoegd. De recensies liepen uiteen, maar dat ging niet ten koste van het succes van de serie. Het plot én de spanning zijn redenen voor een tweede seizoen, maar voorlopig is er nog weinig zeker te zeggen. Toch is er al wel wat bekend over White Lines seizoen 2.

White Lines seizoen 2

Geheimen op feesteiland Ibiza

Wellicht heb je de serie nog niet gezien, of heb je even een geheugensteun nodig. In dat geval is het vooral belangrijk om te weten dat de serie zich afspeelt op Ibiza. Dat eiland staat wellicht bekend als een groot feesteiland, maar verbergt in de show ook duistere geheimen. Het is Zoe Collins die naar het eiland afreist. Niet om eens flink te dansen en te genieten, maar om een moord te onderzoeken. Haar broer was twintig jaar geleden een succesvolle DJ, maar verdween plotseling. Nu, twintig jaar later, duikt zijn lichaam op. Wie is er verantwoordelijk voor zijn moord? Zoe begint aan een gevaarlijk onderzoek.

Uitspraken van de cast wakkeren geruchten over White Lines seizoen 2 aan

Thom Rhyus Harris (de acteur die Axel speelt) liet eerder al weten dat er al werd gezocht naar nieuwe locaties en acteurs voor een tweede seizoen van de show. Het lijkt een duidelijk signaal voor een vervolg. Wat betreft Angela Griffin, de actrice die Anna speelt, zit er nog veel leven in de serie. De cast lijkt in elk geval dus vertrouwen te hebben in een tweede deel.

White Lines seizoen 2

Waar zou een tweede seizoen van de Netflix serie over gaan?

Precies weten hoe de makers van de serie White Lines seizoen 2 zullen invullen, weten we niet. In elk geval lijkt het erop dat Zoë een belangrijke keuze moet maken, na wat ze aan het einde van de show te weten is gekomen. Bovendien zijn veel verhaallijnen abrupt tot een einde gekomen. Dat bevestigt ook Daniel Mays, de acteur achter Marcus. Het blijft hopen op een tweede deel, waarin we hopelijk antwoord krijgen op veel vragen. Tot die tijd is de serie te zien op Netflix.