What’s new in bioscoop Tuschinski?

De zalen van bioscoop Tuschinski zijn gevuld met nieuwe luxe stoelen (tweezitsbankjes) en er is vanwege het feestelijke jubileum een heuse nieuwe cocktail- en borrelbar geopend: Bar Abraham. Daarnaast is zowel de gehele binnenkant van het pand, als bioscoopzaal 2 door middel van oude schilderingen volledig teruggebracht naar zijn oude staat.

Tuschinski luxe bioscoop verbouwing

Bar Abraham

Nog eventjes iets meer over de nieuwe cocktail-bar. De Pathé-vestiging heeft als eerbetoon aan Abraham Tuschinski de nieuwe bar in de bioscoop naar hem vernoemd. Echte cocktail-en borrelliefhebbers kunnen bij deze bar signature cocktails krijgen die zijn geïnspireerd op verschillende films.

bar bioscoop pathé

Door de verbouwing is de beleving van ‘naar de film gaan’ nog luxer en authentieker geworden dan het al was. ‘Dankzij de cocktailbar kunnen bezoekers vanaf nu een complete dag of avond uit beleven samen met vrienden of familie. Met een hapje en een drankje in stijl en helemaal ondergedompeld in de grandeur van dit historische theater’, vertelt Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé aan AT5.

Opening van de luxe bioscoop

Nen jij enorm benieuwd naar de nieuwe luxe inrichting van de bioscoop en de stijlvolle Bar Abraham? Dan kan jij vanaf 7 juli een bezoek brengen aan de mooiste bioscoop van Amsterdam, want dan gaat ‘ie officieel open. Heb je geen zin om een film te kijken, maar ben je wel benieuwd naar de make-over? Don’t worry. Je kan ook gewoon een bezoek brengen aan bioscoop Tuschinski zonder een film te kijken.

Tuschinski luxe bioscoop verbouwing Pathé

Lekker een filmpje kijken, maar ben je liever buiten? In Amsterdam komt een heuse buitenbioscoop, op een wel heel bijzondere plaats…