Pesca x Veronicaschip

Langzamerhand kunnen we gelukkig weer gaan genieten van al het leuks wat deze 21e eeuw te bieden heeft. Lekker achteruit zittend een spectaculaire film kijken maakt daar vast en zeker deel van uit. Maar dat steeds in je eigen huiskamer kan ook de spuitgaten uitkomen. Binnenkort kan je dus van je bank gaan afrollen en richting het NDSM-werf gaan voor een openluchtbioscoop op het Veronicaschip.

Openluchtbioscoop in Amsterdam

Elke maandag, dinsdag en woensdagavond transformeren ze het dek van het Veronicaschip om in een openluchtbioscoop. Je bent welkom vanaf 20:00 (als je een kaartje haalt althans) om alvast wat te gaan drinken, eten en van het uitzicht te genieten. Dus kan je wel een goede dosis aan mooiste uitzicht van Amsterdam, popcorn, verfrissende drankjes en lekkere snacks gebruiken? Dan is dit the place to be. 

Wat kosten de tickets?

De eerste tickets staan al online! Voor een kaartje betaal je €18,49 (incl. servicekosten) en voor dat geld krijg je:

  • Entree voor de film + strandstoel op het Veronicaschip
  • Koptelefoons voor het beste geluid
  • En natuurlijk popcorn!

Op 29 juni gaan ze beginnen met het proefdraaien en vanaf 30 juni wordt de eerste film voor publiek afgespeeld. Ze trappen het karakteristiek af met de Titanic. Je zit tenslotte op een schip. Tussen de film door is er een pauze van een kwartiertje, zodat je even kan rekken en strekken of om het geld in je portemonnee om te ruilen voor wat versnaperingen.

Het kan ’s avonds langs het water redelijk fris worden dus denk eraan om een trui of dekentje mee te nemen – of kruip lekker tegen die fantastische partner van je aan. Ook al gaat dat waarschijnlijk vrij lastig worden in een standstoel, maar goed. Dat laten we aan jou over. Haal hier je gouden wikkel om er ook bij te zijn. Alvast veel plezier toegewest.